Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

G. Samoilova audzēkņi Ēģiptē sāk gatavoties olimpiskajām spēlēm

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

G. Samoilova audzēkņi Ēģiptē sāk gatavoties olimpiskajām spēlēm
Mārtiņš Pļaviņš, Edgars Točs, Genādijs Samoilovs un Mihails Samoilovs starta pozīcijās Hurgadā. Foto: instagram.com/plavinstocs

Ēģiptes austrumu slavenākajā kurortpilsētā Hurgadā pirmdien sākās pludmales volejbola treniņnometne, ko vada pērnā gada labākais treneris Latvijas sportā Genādijs Samoilovs. 2020. gada mačiem tur gatavojas mūsu vadošie dueti - olimpiskā kvalifikācijas turnīra uzvarētāji Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, kā arī trenera dēls un palīgs Mihails Samoilovs.

Kravčenoka (instagram.com): "Pirmajā treniņā mums bija pusstunda fiziskais un pusotra stunda bumbas. Nebiju spēlējusi volejbolu kādus divus mēnešus, bišķiņ vairāk. Un bija tik tizla sajūta! Uz beigām jau palika bišķiņ labāk. Šonedēļ ir nevis trīs treniņi dienā (kā vienmēr Ēģiptē), bet tikai divi. Treniņā pludmalē bija tiešām tik forši! Nevarēju nofilmēt, bet nu: tā kā rāda filmās - palmas, pludmale..."

Tiek plānots, ka šī nometne risināsies vismaz trīs mēnešus. Graudiņa un Kravčenoka februārī vēlas doties uz treniņiem Dienvidāfrikas Republikā, taču vēl nav skaidrības par vīzu iegūšanas iespējām.

Pasaules tūrē pirmie lielie turnīri notiks martā, bet no aprīļa vidus sacensību grafiks jau būs visai saspringts. Olimpiskā kvalifikācijas turnīra uzvarētājiem gan nebūs tik ļoti jāiespringst, salīdzinot ar tiem, kur vēl cīnās par ceļazīmi uz Tokijas spēlēm. Bet tik un tā nāksies spēlēt uz pilnu jaudu, jo augstāka vieta olimpiskās atlases noslēguma rangā var dot nosacīti vājākus pretiniekus olimpiādes grupā un attiecīgi labākas perspektīvas izslēgšanas spēlēs.

.
Video: Anastasija Kravčenoka, Edgars Točs, Plaviņš/Točs (instagram)

  +2 [+] [-]

, 2020-01-07 22:04, pirms 4 gadiem
Ceru, ka smags darbs atmaksāsies ar progresu. Lai veicas!