Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs / Sorokins sāk ar zaudējumu

Krišs Upenieks

Samoilovs / Sorokins sāk ar zaudējumu
Ruslans Sorokins un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ar zaudējumu iesākuši Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošo FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīru. Apakšgrupas pirmajā spēlē latvieši ar 0:2 piekāpās Vācijas duetam Klempereram / Korengam.

Jau ziņojām, ka Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins jau bija nodrošinājuši vietu Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā, kurā Latvijas duets ir izsēts ar 14. numuru.

Pirmajā L apakšgrupas spēlē Aleksandram Samoilovam un Ruslana Sorokinam bija jātiekas ar Vācijas duetu Davidu Klempereru / Eriku Korengu, kuri pamatturnīrā ir izsēti ar 19. numuru. Pirmais sets izvērtās ļoti sīvs, tomēr uzvaru tajā ar 22:20 izcīnīja Vācijas duets. Otro setu Klemperers / Korengs uzvarēja pārliecinošāk - 21:17.

Nākamo spēli Latvijas duets aizvadīs jau šovakar pulksten 16:00, tiekoties ar Austrijas duetu Dopleru / Meliceru (30.). Mačs norisināsies uz trešā laukuma, kas nozīmē, ka videotiešraidē šo spēli vērot nevarēsim.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-05 12:45, pirms 14 gadiem
Negaidiiti. Tagad izskataas galvenaa buus speelee ar austrieshiem par 3.v. grupaa. Protams var arii paarsteigt braziiljus, bet shitie nav iisti Bendzamins/Bruno...

     [+] [-]

, 2010-08-05 14:47, pirms 14 gadiem
kaapeec negaidiiti? shis paaris ir objektiivi speeciigaaks par muuseejo. viss ir likumsakariigi.