Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs / Sorokins sāks pret vāciešiem, Pļaviņš / Šmēdiņš - brazīliešiem

Krišs Upenieks

Samoilovs / Sorokins sāks pret vāciešiem, Pļaviņš / Šmēdiņš - brazīliešiem
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.com

Šodien noskaidrojās abu Latvijas pludmales volejbolistu Aleksandra Samoilova / Ruslana Sorokina un Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa pretinieki Stare Jablonki (Polija) notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā. Samoilovs / Sorokins sāks ar spēli pret vāciešiem Klemperu / Korengu, bet Pļaviņš / Šmēdiņš pret brazīliešiem Benžaminu / Bruno.

Samoilovs / Sorokins L apakšgrupā ar brazīliešiem, vāciešiem un austriešiem

Jau ziņojām, ka Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins jau bija nodrošinājuši vietu Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā, kurā Latvijas duets ir izsēts ar 14. numuru.

Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins tika ielozēti vienā apakšgrupā ar Brazīlijas duetu Keruti Alisonu / Rego Emanuelu (3.), Vācijas pāri Davidu Klepereru / Eriku Korengu (19.) un Austrijas duetu Klemensu Dopleru un Matiasu Meliceru (30.), kuriem kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā piekāpās Toms Šmēdiņš un Artis Caics.

Pirmo spēli Samoilovs / Sorokins aizvadīs pret Vācijas duetu Klemperu / Korengu. Mačs norisināsies uz trešā korta, kas nozīme, ka spēli videotiešraidē vērot nevarēs. Spēles sākums pulksten 12:00 pēc Latvijas laika.

Pļaviņš / Šmēdiņš M apakšgrupā ar mājiniekiem, brazīliešiem un dāņiem

Jau ziņojām, ka pateicoties šodien izcīnītajām uzvarām kvalifikācijas turnīrā pār Portugāles un Šveices duetiem Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš nodrošināja vietu Stare Jablonki (Polija) notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā, kurā latvieši ir izsēti ar 20. numuru.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ielozēti M apakšgrupā kopā ar Polijas duetu Gregoržu Fijaleku / Mariušu Prudelu (4.), Brazīlijas duetu Insfranu Benžaminu / Oskaru Šmitu Bruno (13.) un Dānijas duetu Andersu Hoijeru / Bo Soderbergu (29.). Jāpiemin, ka ar brazīliešiem šī būs jau trešā tikšanās šosezon, pirmajās divas pārāki bija latvieši.

Pamatturnīra pirmo spēli Pļaviņš / Šmēdiņš aizvadīs pret brazīliešiem Benžaminu un Bruno. Mačs norisināsies uz ceturtā korta, kas nozīme, ka arī šo spēli videotiešraidē vērot nevarēs. Spēles sākums pulksten 12:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-05 01:19, pirms 14 gadiem
Ir labas izredzes abiem tik ārā no apakšgrupas.
Veiksmi.

     [+] [-]

, 2010-08-05 08:57, pirms 14 gadiem
Nu grupas smagas, bet viena spēle katram toč jāvinnē, veiksmi džeki!

     [+] [-]

, 2010-08-05 12:13, pirms 14 gadiem
Ar to live score ir pilniigs sviests ,kaa var atrast musejos?