Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Latvijas peldētāji tuvu pusfinālam pasaules junioru čempionātā 100m uz muguras

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas peldētāji tuvu pusfinālam pasaules junioru čempionātā 100m uz muguras
Kristaps Miķelsons. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija

Peru notiekošajā pasaules junioru čempionātā peldēšanā Latvijas pārstāvji Kristaps Miķelsons un Ronens Kermans 100 metru peldējumā uz muguras apsteidza pusi konkurentus un ierindojās pavisam tuvu pusfināla sešpadsmitniekam.

Valmierietis Miķelsons pirmajā kārtā priekšpeldējumos 100m uz muguras veica 59,59 sekundēs (658 FINA punkti), kas viņu 43 dalībnieku konkurencē ierindoja 21.vietā. Līdz pusfinālam sešpadsmitniekam pietrūka tikai trīs sekundes desmitdaļas, bet no kvalifikācijas labākā laika uzrādītāja poļa Ksaverija Masjuka šķīra piecas ar pusi sekundes.

Rīdzinieks Kermans distanci veica arī ātrāk par minūti un par 0,27 sekundēm lēnāk nekā Miķelsons – 59,86 sekundes, ieņemot 26.vietu un nopelnot 649 FINA punktus.

Kopā ar poli Masjuku zem 54 sekundēm izpeldēja arī Dienvidāfrikas pārstāvis Pīters Kotze, bet jau nākamie bija lēnāki par 56 sekundēm.

Jau ziņojām, ka Miķelsons trešdien Peru pasaules junioru čempionātā peldēšanā 200 metru kompleksajā peldējumā izcīnīja 19. vietu, bet Ronens Kermans finišēja 22. vietā.