Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Peldētājs Feldbergs pasaules čempionātā sasniedz personīgo rekordu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Peldētājs Feldbergs pasaules čempionātā sasniedz personīgo rekordu
Ģirts Feldbergs priecīgs par personīgo rekordu. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija.

16.FINA pasaules čempionāta peldēšanā pirmajā dienā Ģirts Feldbergs sasniedzis jaunu personīgo rekordu 100m peldējumā uz muguras, tikmēr Kristaps Miķelsons savā debijas startā finišēja 29.vietā.

Iepriekš ziņojām, ka Austrālijas pilsētā Melburnā laika posmā no 13.-18. decembra 16.FINA pasaules čempionātā peldēšanā startēs četri Latvijas izlases sportisti - Ģirts Feldbergs, Daniils Bobrovs, Kristaps Miķelsons un Arina Baikova.

Šodien pirmajā čempionāta dienā Ģirts Feldbergs priekšsacīkstēs 100m peldējumā uz muguras distanci veica 52.44 sekundēs, kas bija 26.labākais rezultāts starp 41 dalībnieku. Uzrādītais finiša laiks ir sportista personīgais rekords, savu līdzšinējo labāko rezultātu uzlabojot par 0.37 sekundēm. Lai kvalificētos pusfinālam, distance bija jāveic ātrāk par 50.92 sekundēm.

Tikmēr Kristaps Miķelsons savā pirmajā pasaules čempionātā debitēja ar 29.vietu 200m kompleksā. Valmierietis distanci veica vienā minūtē un 59.49 sekundēs (1:59.49), ieņemot 29.vietu trīsdesmit astoņu sportistu konkurencē. Sportista personīgais rekords šajā distancē ir 1:58.30, kas tika sasniegts FINA pasaules kausā šī gada oktobrī.

Rītdien Melburnā uz starta blokiem kāps Daniils Bobrovs un Arina Baikova.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija