Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

OlyBet kļuvis par Euroleague Basketball Premium partneri līdz 2025. gadam

Mārcis Martini
Mārcis Martini

OlyBet kļuvis par Euroleague Basketball Premium partneri līdz 2025. gadam! Mūsu vienotā vīzija un aizrautība par sporta izklaides attīstību ir šīs sadarbības pamatvērtība. Lai dalītos šajā aizraujošajā piedzīvojumā, OlyBet ir atklājis Eirolīgas Vēstniecību, OlyBet Sports Bar "Daugava", kas atrodas Rīgā, Kuģu ielā 24. Šī ir vieta, kur līdzjutēji var pulcēties, dalīties emocijās un kopā baudīt spilgtākos spēles momentus.

OlyBet ir parūpējies radīt lielisku atmosfēru šajā vēstniecībā, kur varēsiet sajust patiesu basketbola noskaņu gaisā. Lai papildinātu šo pieredzi, tiek rīkotas dažādas aktivitātes un piedāvāti īpaši konkursi, lai padarītu katru spēli vēl aizraujošāku.

Mēs aicinām visus sporta entuziastus un basketbola mīļotājus baudīt šo atmosfēru kopā ar vakara vadītāju - sporta entuziastu Niku Gaigalieti. Tiekamies OlyBet Sports Bar "Daugava" un kopā baudīsim aizraujošus basketbola mačus, draudzīgu atmosfēru, dzērienus un uzkodas par ļoti pievilcīgām cenām!

Laiks basketbolam OlyBet Sports Bar Eirolīgas vēstniecībā!