Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu rallija komandas pilots 2.vietā pirms noslēdzošās Korsikas WRC dienas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu rallija komandas pilots 2.vietā pirms noslēdzošās Korsikas WRC dienas
Nikolajs Grjazins

Latviešu rallija komandas SRT pilots Nikolajs Grjazins WRC2 klasē pirms Korsikas WRC rallija noslēdzošās dienas ieņem 2.vietu, no līdera atpaliekot 21 sekundi.

Otrās dienas noslēdzošajā posmā vienam no līderiem Erikam Kamillī aizdegās un nodega ''Volkswagen Polo GTI R5'' automašīna. Kā nākamā aiz franču braucēja brauca Grjazina ekipāža, kur uz brīdi bija spiesta apstāties, lai atdotu savu ugunsdzēšamo aparātu. Tikmēr pārējās ekipāžas, kas brauca vēlāk, bija spiestas apstāties, jo posms tika atcelts.

Nesen kļuva zināms, ka tiesneši visiem WRC2 klases braucējiem piešķīra Grjazina laiku, kurš vienīgais no WRC2 klases braucējiem spēja finišēt.

Tas nozīmē, ka WRC2 klasē līderis pirms noslēdzošās dienas ir itālis Fabio Andolfi. 21,6 sekundes viņam zaudē Grjazins, bet 34 sekundes atpaliek Ole-Kristians Veibijs. Ceturtais ir bijušais ERČ čempions Kajetans Kajetanovičs, kurš otrajā dienā kādā no posmiem pamanījās pārsist riepu.

Rallija noslēdzošajā dienā sportistiem būs jāveic divi ātrumposmi (51 km).

WRC2 klases rezultāti:

V.PilotsMašīnaLaiks
1.Andolfi FabioŠkoda Fabia R503:06:25.4
2.Gryazin NikolayŠkoda Fabia R5+21.6
3.Veiby O.Volkswagen Polo Gti R5+34.1
4.Kajetanowicz K.Volkswagen Polo Gti R5+2:39.9
5.Katsuta T.Ford Fiesta R5+3:14.7
6.Yates RhysŠkoda Fabia R5+3:32.3