Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Duvāls cer pagarināt līgumu ar ''Stobart''

Duvāls cer pagarināt līgumu ar ''Stobart''
Fransuā Duvāls vēl "Citroen" komandas sastāvā
Foto: ScanPix Scand

Beļģu rallija pilots Fransuā Duvāls, kurš kā zināms Montekarlo rallijā brauks ''Stobart'' komandā, cer, ka viņam izdosies pagarināt līgumu ar komandu uz ilgāku laiku.

Kā zināms, tad ''Stobart'' komanda nākamā gada pirmajā posmā, kurš norisināsies Montekarlo rallijā, startēs ar četrām automašīnām, jo jau bez esošajiem komandas pilotiem Metjū Vilsona, Luisa Peresa Komanza un Džidži Galli brauks arī beļģu sportists Duvāls. Taču pats sportists cer, ka viņam izdosies pagarināt līgumu ar komandu arī turpmāk.

''Šī ir īsta dāvana, kas nokritusi no debesīm. Es ļoti ceru, ka mūsu sadarbība turpināsies arī pēc Montekarlo rallija. Lai varētu uz to cerēt, man nākošajā rallijā ir jāuzrāda labs rezultāts. Ar lielu nepacietību tagad gaidīšu pirmos testus, jo šogad es šajā rallijā nepiedalījos.'' Tāpat ir zināms, ka Duvāla stūrmanis būs beļģis Edijs Čevaliers, kuram jau pasaules čempionātos ir iekrāta diezgan paliela pieredze.

Atgādināsim, ka Duvāls ir aizvadījis 76 WRC rallijus, no kuriem 12 reizes ir kāpis uz goda pjedestālu. Vienu reizi viņš kāpa uz paša augstākā pakāpiena. Tāpat viņš ir arī izcīnījis 44 uzvaras atsevišķos ātrumposmos, kā arī nopelnījis 147 punktus.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2007-12-29 22:41, pirms 16 gadiem
jaa, aizvadijis 76 rallijus no kuriem 112 reizes kaapis uz goda pjedestaala..