Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs startēs "X-Games" rallijkrosa sacīkstēs ASV

Juris Grīns
Juris Grīns

Nitišs startēs "X-Games" rallijkrosa sacīkstēs ASV
Reinis Nitišs
Foto: rallycrossrx.com

Latvijas rallijkrosa uzlecošā zvaigzne Reinis Nitišs jau šonedēļ dosies uz ASV, kur Losandželosā piedalīsies "X-Games" ietvaros notiekošajās sacensībās.

Kopumā Nitišam ASV paredzētas divas sacensības - 4. augustā Losandželosā, kā arī nedēļu vēlāk, 10. augustā, Atlantā, kur notiks kārtējais "Global Rallycross" čempionāta posms.

Nitišs startēs "SuperCar Lites Rookie Cup" klasē, kur visi brauc ar pilnpiedziņas "Ford Fiesta" automašīnām. Šī ir otrā spēcīgākā klase ASV rallijkrosā, kas izveidota tikai šogad.

"SuperCar Lites Rookie Cup" čempionāta dibinātājs ir zviedrs Andreass Eriksons, ar kura dēlu Kevinu Nitišs šogad startē vienas komandas sastāvā Eiropas rallijkrosa čempionātā. Tieši no komandas biedra tēva Nitišs saņēma uzaicinājumu piedalīties šajās divās sacīkstēs ASV.

Tas liecina, ka Nitiša talants ir pamanīts. Atgādinām, ka Reinis Nitišs šobrīd ir Eiropas čempionāta līderis "Super 1600" klasē.

Čempionāta kalendārs

DatumsNorises vieta
11. jūlijsNew Hampshire
20. jūlijsBristol
4. augustsLos Angeles
10. augustsAtlanta
22. septembrisCharlotte
7. novembrisLas Vegas

  +7 [+] [-]

, 2013-07-29 17:33, pirms 11 gadiem
Oho, šaj ziņai jābūt starp galvenajām!
Prieks, ka mums aug tāds talants kā Nitišs.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-29 22:44, pirms 11 gadiem
Prieks par mūsējo!!! Gaidam jaunus panākumus jaunas iespējas sevi parādīt!!!