Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Noivils, Rosi un Kairoli startē Moncas rallijā, šobrīd trijotne vadībā

Juris Grīns
Juris Grīns

Noivils, Rosi un Kairoli startē Moncas rallijā, šobrīd trijotne vadībā
Valentino Rosi Moncas rallijā
Foto: LaPresse/Scanpix

Ikgadējās rallija sacensībās "Monza Rally Show", kas šonedēļ norisinās Itālijā, uz starta stājušies motokrosa zvaigzne Antonio Kairoli, MotoGP vecmeistars Valentino Rosi, rallija talants Tjerī Noivils, kā arī citi sportisti.

Moncas sacīkšu trasē notiekošajā "Monza Rally Show" šogad pieteikušās 118 ekipāžas, un, ņemot vērā to, ar cik jaudīgu tehniku startēs daudzi dalībnieki, rallijā var sajust arī pasaules čempionāta garšu. Dalībai apstiprinātas 19 WRC klases mašīnas, 21 R5 klases spēkrats, kā arī 30 S2000 klases braucamrīki.

Motošosejas superzvaigzne Valentino Rosi, kurš šogad sīvā un skandalozā cīņā piekāpās Horhem Lorenso cīņā par MotoGP titulu, Moncas rallijā startē regulāri un ir kļuvis arī par tā uzvarētāju. Šogad itālis startēs ar "Ford Fiesta RS WRC" automašīnu.

Tikmēr "Hyundai" rallija komandas pilots Tjerī Noivils uz starta izgājis ar sev ierasto "i20 WRC" modeli.

Tāpat ne pirmo reizi pie rallija mašīnas stūres sēdies daudzkārtējais pasaules čempions motokrosā Antonio Kairoli, kura rīcībā ir "Citroen DS3 WRC" auto.

Jau piektdienas vakarā notika pirmie divi ātrumposmi. Pirmajā ātrāko laiku sasniedza Kairoli, kamēr otrajā pirmais bija Noivils. Tieši Noivils ir vadībā pēc pirmās dienas, kamēr 1.6 sekundes viņam zaudē Rosi, bet Kairoli šobrīd trešais, 3.5 sekundes aiz līdera.

Sestdien tiks veikti pieci ātrumposmi, kamēr svētdien - vēl divi.

Moncas rallija kopvērtējums pēc pirmās dienas: dbresults.net

Izmantotie resursi:
Monza Rally Show 2015

  -2 [+] [-]

, 2015-11-28 13:42, pirms 8 gadiem
Kairoli tāda sajūta ka SC speciāli izkropļo uzvārdus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja