Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens: "Mana stratēģija attaisnojās"

Hirvonens: "Mana stratēģija attaisnojās"
Miko Hirvonens
Foto: AFP

"Ford" komandas rallija pilots Miko Hirvonens pēc Jordānijas rallijā izcīnītās uzvaras atzina, ka viņam tagad jāmēģina atrast vēl lielāks ātrums un tad uzvaras nekur neizpaliks.

Hirvonens rallija vadībā izvirzījās tikai 18. ātrumposmā, kur atlikušajos četros ātrumposmos viņš savu pārsvaru palielināja un beigās Daniju Sordo no "Citroen" komandas apsteidza par vienu minūti un 15 sekundēm. Iespējams, ka cīņa par pirmo vietu būtu vēl sīvāka, taču Jari-Mati Latvala pēdējā dienā divas reizes kļūdījās un no kopvērtējumā otrās vietas beigās atkrita uz septīto vietu.

"Mana stratēģija attaisnojās, lai arī pēdējā dienā es biju nedaudz nervozs," iesāk Hirvonens. "Nebija pieejami Sordo ātrumposma starprezultāti, tāpēc nezināju, kā viņam iet. Man tiešām vajadzēja tos desmit punktus, kas ir lielisks rezultāts gan man, gan komandai. Man jāturpina braukt tikpat ātri. Esmu iemācījies, cik svarīgi ir izcīnīt punktus katrā posmā, taču desmit punkti ir lielisks rezultāts. Vietām trase bija ļoti slidena, tāpēc bija grūti noturēties trasē."

"Šīs ir lieliskas brīvdienas, kā arī teicas komandas sniegums," iesāk "Ford" komandas šefs Malkolms Vilsons. "Mūsu stratēģija bija nevainojama un prieks, ka Hirvonenam izdevās izcīnīt pirmo uzvaru šosezon un desmit punktus, kas ir svarīgi gan viņam, gan mūsu komandai."

Izmantotie resursi:
crash.net