Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Toyota'' rallija komanda pilnībā nomaina sastāvu nākamajai sezonai

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Toyota'' rallija komanda pilnībā nomaina sastāvu nākamajai sezonai
Elfins Evans, Sebastjans Ožjē, Tomijs Makinens un Kalle Rovanpera

Trešdien ''Toyota Gazoo Racing'' rallija komanda oficiāli paziņoja, ka tā noslēgusi līgumus ar trīs jauniem pilotiem – Sebastjanu Ožjē, Elfinu Evansu un Kalli Rovanperu.

''Esmu ļoti priecīgs par mūsu komandas jauno sastāvu. Domāju, ka tas mums sniegs lielisku līdzsvaru, jo mēs mērķējam uz vēl vairākiem čempiontituliem nākamgad un turpmāk. Mēs zinām, cik spēcīgs ir Ožjē, kurš savas karjeras laikā ir sasniedzis daudzus rekordus. Evansam sekoju līdzi jau ilgus gadus. Viņš ir ātrs un spējīgs uzvarēt uz jebkura veida seguma. Rovanpera ir pilots, kuram acīmredzami ir īpašs talants. Viņam joprojām vēl ir daudz jāmācās, taču ticu, ka viņš ir gatavs šim solim,'' saka Tomijs Makinens.

''Gribu pateikt paldies Otam Tanakam, Jari-Mati Latvalam un Krisam Mīkem par to, ko viņi darījuši mūsu komandas labā. Novēlu veiksmi viņiem nākotnē.''

Šogad 35 gadus vecais Ožjē WRC čempionātā izcīnīja trešo vietu, kamēr 30 gadus vecais Evans, izlaižot trīs posmus, sezonu noslēdza piektajā vietā. Tikmēr 19 gadus vecais Kalle Rovanpera šogad kļuva par WRC 2 Pro klases čempionu. Jāpiebilst, ka Rovanpera ir 2016. un 2017.gada Latvijas rallija čempions.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 15:58, pirms 4 gadiem
Nebūtu slikti ja Rovanpera un/vai Tanaks atbrauktu uz mūsu Sarmu uztaisīt testa ralliju pirms Zviedrijas WRC posma. Šiem čaļiem jau mūsu ceļi labi zināmi.