Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Par jauno LAF prezidentu kļūst Raimonds Kisiels

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Par jauno LAF prezidentu kļūst Raimonds Kisiels
Raimonds Kisiels
Foto: LAF

Sestdien noskaidrojies, ka par jauno Latvijas Automobiļu Federācijas (LAF) prezidentu, nomainot Jāni Nagli, ievēlēts uzņēmējs Raimonds Kisiels.

24. februārī notika Latvijas Automobiļu Federācijas (LAF) biedru pilnsapulce un LAF prezidenta vēlēšanas. Uz LAF prezidenta amatu bija izvirzīti trīs amata kandidāti - Raimonds Kisiels, Andris Kulbergs un Olafs Ozols. Šajās vēlēšanās balsot varēja LAF juridiskie biedri (sporta klubi).

Zināms, ka par jauno LAF prezidentu uz četriem gadiem ar pārliecinošu balsu vairākumu ievēlēts Raimonds Kisiels. Par Raimondu nobalsoja 75 biedri, par Andri Kulbergu savas balsis atdeva 12 biedri, bet par Olafu nobalsoja pieci.

''Apsveicam Raimondu, novēlam nerimstošu enerğiju pildot jaunos pienākumus un izsakām pateicību kandidātiem Olafam Ozolam un Andrim Kulbergam,'' teikts LAF paziņojumā.

Izmantotie resursi:
go4speed.lv