Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Galli brauks ''Stobart'' komandā

Galli brauks ''Stobart'' komandā
Galli sniedz interviju šī gada Zviedrijas rallijā
Foto: ScanPix Scand

Ir kļuvis zināms, ka atraktīvais itāļu rallija braucējs Džidži Galli nākamajā sezonā pārstāvēs ''Stobart'' komandu, tādejādi aizvietojot somu sportistu Jari-Mati Latvalu, kurš kā zināms šogad pārstāvēs ''Ford'' komandu.

Pagājušajā sezonā Galli piedalījās tikai četros WRC posmos, kur kopā spēja izcīnīt piecus punktus. Interesanti, ka Galli piedalīsies, un par punktiem cīnīsies, visos sezonas rallijos, kamēr Henings Solbergs un Metju Vilsons (''Ford'' komandas šefa dēls – aut.) par punktiem visos posmos necīnīsies.

''Latvala pārgāja uz lielo ''Ford'' komandu, tāpēc viņa vietu tagad ieņems itāļu braucējs Galli,'' priecīgi paziņo komandas šefs Malkolms Vilsons. ''Viņš ir ļoti pieredzējis pilots, tāpēc ceram, ka viņa pieredze mums noderēs.'' Zīmīgi, ka Montekarlo rallijā ''Stobart'' komanda brauks ar četrām mašīnām, jo bez jau esošajiem pilotiem, ceturtā pilota loma tiks uzticēta beļģu autosportistam Fransuā Duālam.

Galli savu pirmo ralliju aizvadīja tālajā 1998.gadā, kad viņš piedalījās San Remo rallijā. No saviem aizvadītajiem 57 WRC rallijiem, itāļu sportists ir tikai vienu reizi kāpis uz goda pjedestālu, taču tagad, kad viņam tiks dota iespēja aizvadīt pilnu sezonu, viņš varētu sarūpēt nevienu vien pārsteigumu.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2007-12-23 02:12, pirms 16 gadiem
youtube.com

     [+] [-]

, 2007-12-23 02:51, pirms 16 gadiem
Nu, ko - Stobart dod Galli iespēju. Jāpierāda uzticība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja