Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Arī "Hyundai" komanda noskatījusi Robertu Kubicu

Juris Grīns
Juris Grīns

Arī "Hyundai" komanda noskatījusi Robertu Kubicu
Roberts Kubica
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Hyundai" rūpnīcas komanda vēlas nolīgt bijušo F1 pilotu Robertu Kubicu startam WRC pasaules čempionātā 2014. gada sezonā, ziņo Francijas un Polijas prese.

Darbs pie "Hyundai i20 WRC" modeļa ilgst jau teju divus gadus un maijā mašīna beidzot tika pabeigta. Šobrīd "Hyundai" komandā par testpilotiem strādā Juho Hanninens un Kriss Atkinsons, kuri to aktīvi testē, lai jau ar nākamā gada pirmo pasaules čempionāta posmu tā būtu gatava cīnīties ar konkurentiem.

Izdevums "L'Equipe" ziņo, ka iespējamo "Hyundai" komandas 2014. gada WRC pilotu sarakstā atrodami arī tādi pazīstami vārdi kā Miko Hirvonens, Danijs Sordo un Madss Ostbergs. Viņi, vai jau pieminētais Kubica būtu labs papildinājums komandai jau šogad, jo šādi talanti spētu lieliski līdzdarboties pēdējos sagatavošanās darbos pirms atbildīgajiem startiem.

Šobrīd Kubica startē WRC2 klasē, kur brauc ar "Citroen DS3 RRC" automobili, kopvērtējumā ierindojoties augstajā trešajā vietā, turklāt polis debijas sezonā turpina cīņu par titulu, kas ir pavisam reāls. Šajā sakarā Kubicu noskatījusi arī "Citroen" rūpnīcas komanda, kas varētu jau šīs sezonas izskaņā piedāvāt Kubicam iespēju kādā sacīkstē startēt ar WRC auto, lai jau nākošgad ļautu piedalīties vairākās sacīkstēs.

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...
Sport : toutes les actualités sur l'EQUIPE...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-22 10:36, pirms 11 gadiem
man jau liekas, ka kubicu nav prāta darbs ņemt komandā, ja nu vienīgi nav žēl skatīties kā tiek sistas visas viņa mašīnas.