Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Marko Martins aizvada testus ar ''Ford''

Marko Martins aizvada testus ar ''Ford''
Marko Martins Somijas rallijā ir veicis vienu no
tālākajiem lēcieniem
Foto: www.ewrc.cz

Pazīstamais autosportists Marko Martins pagājušajā nedēļā palīdzējis ''Ford'' komandai gatavoties gaidāmajam Sardīnijas rallijam, kur ar ''Ford Focus'' automašīnu igaunis aizvadīja testu braucienus.

Martins, kurš jau kādu laiku nepiedalās aktīvajā rallijā, ik pa laikam kādā komandā pilda testa pilota funkcijas. Pirms tam, kad ''Subaru'' paziņoja, ka aiziet no WRC rallija, Martins bija ''Subaru'' komandas testu pilots, taču pagājušajā nedēļā viņš aizvadīja testu braucienus jau ar ''Ford Focus RS WRC'' automašīnu. Viņš pie stūres sēdās ceturtdien un piektdien, bet abi komandas piloti testus turpināja sestdien un svētdien, kamēr Martins devās uz Talsu ralliju, lai palīdzētu jaunajam Otam Tanakam un Georgam Grosam.

''Lai no ''Ford'' mašīnas mēs gūtu maksimāli lielu labumu, nolēmām uz testiem uzaicināt Martinu, kuram ir liela pieredze. Viņš strādāja gan ar mašīnu, gan ar mūsu komandas pilotiem,'' saka komandas šefs Malkolms Vilsons. ''Uzskatu, ka viņš mums deva lielu ieguldījumu, kas palīdzēs gan komandai, gan abiem braucējiem.''

Atgādināsim, ka Talsu rallijā Ots Tanaks tikai pēdējā posmā zaudēja Aivim Eglem/Mārtiņam Jerumam, kur beigās ierindojās otrajā vietā N4 klasē, bet Gross Talsos ierindojās septītajā vietā absolūtajā kopvērtējumā.

Vai Martina padomi un informācija palīdzēs ''Ford'', redzēsim jau svētdien, kad beigsies Sardīnijas rallijs.

Izmantotie resursi:
wrc.com

  +6 [+] [-]

, 2009-05-21 16:31, pirms 15 gadiem
ta bilde-iespaidiga

  +3 [+] [-]

, 2009-05-21 16:37, pirms 15 gadiem
Izskatās ka Martins ir atguvies pilnībā no traģiskā gadījuma.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-21 16:49, pirms 15 gadiem
To Martins uzleca gadus piecus gadus atpakaļ.Ja pareizi atceros,tad lidojuma tālums 52 metri ;-)

     [+] [-]

, 2009-05-21 21:46, pirms 15 gadiem
Nja diemzeel Martins taa arii neatguvaas peec avaarijas... Nu nez kaa buus ar muusu Kaarklinu...

     [+] [-]

, 2009-05-22 02:43, pirms 15 gadiem
Vajag baigo motivāciju, lai pēc tāda notikuma varētu turpināt braukt labā līmenī.

     [+] [-]

, 2009-05-22 11:35, pirms 15 gadiem
nedomāju, ka viņam pašam nav motivācija utt. lieta ir tur, ka avārijā gāja bojā viņa stūrmanis, tieši tam Martins nespēj tikt pāri. vai arī vienkārši negrib braukt vairs rallijā tādēļ. žēl, viņš bija viens no labākajiem rallija braucējiem savulaik.