Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lietuvā top jauns rallijs, kas sola vienreizējus ceļus

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Lietuvā top jauns rallijs, kas sola vienreizējus ceļus
Martinas Samsonas
Publicitātes fotoApvienojoties diviem

Apvienojoties diviem zināmiem rallija organizētājiem, Lietuvā top jauns ''Samsonas Rally Rokiškis'' rallijs, kura ietvaros 4. - 5.augustā notiks ''Baltic Rally Trophy'' posms.

Šogad Lietuvā būs jauns rallijs, kura nosaukums būs ''Samsonas Rally Rokiškis''. Kā stāsta Lietuvas kolēģi, tad divi labi zināmi rallija organizētāji Audrius Gimžauskas un Martinas Samsonas nolēmuši apvienoties, lai kopā izveidotu jaunu ralliju - ''Samsonas Rally Rokiškis''. Zināms, ka šis posms, kura ietvaros notiks ''Baltic Rally Trophy'' posms, notiks 4. - 5.augustā.

Šis rallijs notiks jaunā reģionā, tāpēc visi ātrumposmi būs jauni. Linas Ramoška zināja teikt, ka abi rallija organizatori nolēmuši sadalīt pienākumus. Rallija braucējs Samsonas būs atbildīgs par ārzemju braucēju piesaistīšanu, bet Audrius Gimžauskas strādās ar rallija maršrutu.

Aizvadītajās brīvdienās Somijā norisinājās ''Vaakuna'' rallijs, kurā uz starta izgāja arī Samsonas ekipāža. Diemžēl ceturtajā posmā ekipāža izstājās tehnisku iemeslu dēļ. Tiek ziņots, ka pēc šīs neveiksmes Samsonas jau esot uzsācis pārrunas ar vairākiem somu sportistiem, aicinot viņus piedalīties jaunajā rallijā.

Tikmēr Audrius Gimžauskas, kurš septiņus gadus strādāja pie ''300 Ezeru'' rallija organizēšanas, šobrīd strādā ar rallija maršrutu. Audrius atzīst, ka viņa noskatītie ceļi ir vienreizēji, tāpēc tiks darīts viss, lai tos visus veiksmīgi saliktu kopā un lai varētu izveidot vienreizējus ātrumposmus.

Rallija garums būs apmēram 130 kilometri. Zināms, ka šis rallijs notiks Rokišķi apgabalā, kas atrodas apmēram 160 kilometrus no Rīgas.

Informāciju sagatavoja:
Linas Ramoška