Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Video: Kubica avarējot gandrīz notriec tiesnesi

Juris Grīns
Juris Grīns

Video: Kubica avarējot gandrīz notriec tiesnesi
Kubicas otrā avārija Lielbritānijas rallijā

Par mata tiesu izvairīties no nāves Lielbritānijas rallijā izdevās kādam tiesnesim, kuru avārijas brīdī gandrīz notrieca Roberts Kubica.

Kubica savā pirmajā rallijā ar WRC auto piedzīvoja divas avārijas. Pirmā notika piektdien, bet vēl vienu avāriju poļu autosportists piedzīvoja sestdien, kad kādā no līkumiem sāka slīdēt un nokļuva grāvī. Tieši tur tobrīd stāvēja tiesnesis un nevar noliegt, ka tikai laimīga sagadīšanās paglāba viņu no briesmīgām sekām. Daži metri pa labi un viss varēja beigties citādi.

Sestdien avarēja arī Jevgēņijs Novikovs, kurš negadījumos iekuļas gana bieži. Tajā pašā ātrumposmā viņš līdzīgi nenoturējās uz ceļa un arī izslīdēja ārpus trases, uzmetot vairākus kūleņus.

Kubica gandrīz notriec tiesnesi:

Novikovs avarē tajā pašā ātrumposmā:

Hirvonena avārija otrajā rallija dienā:

  +6 [+] [-]

, 2013-11-18 18:24, pirms 10 gadiem
Kas tas par tiesnesi ibio kas staav liikuma aareejaa malaa? gribeetos man redzeet to gjeeniju, kas shaadi izvieto trases personaalu. Ja nu pasha gaishaa ideja, tad nu tas ir kandidaats uz darvina balvu.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 21:55, pirms 10 gadiem
Linky rakstīja: Kas tas par tiesnesi ibio kas staav liikuma aareejaa malaa? gribeetos man redzeet to gjeeniju, kas shaadi izvieto trases personaalu. Ja nu pasha gaishaa ideja, tad nu tas ir kandidaats uz darvina balvu.
Nevar nepiekrist.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-18 21:55, pirms 10 gadiem
Var jau viskautkādus latviskos nosaukumus izdomāt rallija "maršalam", bet ne jau - tiesnesis!

     [+] [-]

, 2013-11-19 00:29, pirms 10 gadiem
ok, tiesnesis nav draugos ar veselos saprātu, stāvot līkuma ārmalā, it īpaši slapjā trasē, bet ko kubica vispār dara vēl rallijā? cik reizes viņam vēl jāavarē, lai saprastu, ka neder šim sporta veidam. nepietika ar to, ka sākumā riskēja ar savu dzīvību, bet te jau sākas citu cilvēku apdraudēšana. nu pārāk bieži vāra sūdus!

     [+] [-]

, 2013-11-19 10:27, pirms 10 gadiem
Nosauc kādu pilotu, kurš sezonas laikā vispār neavarē?!? Tas pats Ožjē piedzīvojis pāris avārijas šogad. Visi pasaules čempioni ir atzīmējušies ar 5 un vairāk kūleņiem rallija auto! Gronholms, Solbergs, Makrejs, Lēbs, da nu jebkurš savas karjeras laikā avarē un nereti pat vairākas reizes sezonā.
Plus laika apstākļi un ceļa kondīcija, kā jau Velsas rallijā, nav nav tie spožākie un nav jābrīnas, ka cenšoties izspiest maksimumu, sanāk kļūdīties.

Paklausies pie pēdējā video, ko nozīmē stūrmaņa kļūda.
tommy90 rakstīja: ok, tiesnesis nav draugos ar veselos saprātu, stāvot līkuma ārmalā, it īpaši slapjā trasē, bet ko kubica vispār dara vēl rallijā? cik reizes viņam vēl jāavarē, lai saprastu, ka neder šim sporta veidam. nepietika ar to, ka sākumā riskēja ar savu dzīvību, bet te jau sākas citu cilvēku apdraudēšana. nu pārāk bieži vāra sūdus!

  -1 [+] [-]

, 2013-11-19 11:23, pirms 10 gadiem
Reti kad Kubica nobrauc līdz galam un bez avārijām.