Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Hirvonens: "Somijas rallija avārija neietekmēs manu ātrumu"

Hirvonens: "Somijas rallija avārija neietekmēs manu ātrumu"
Miko Hirvonens
Foto: www.mikkohirvonen.com

''Ford'' rallija komandas pilots Miko Hirvonens pirms gaidāmā Vācijas rallija starta atzinis, ka Somijas rallijā piedzīvotā avārija neietekmēs viņa ātrumu Vācijā.

Atgādināsim, ka par nepatīkamu pārsteigumu Somijas rallija otrajā dienā parūpējās pērnā gada Somijas WRC rallija uzvarētājs Miko Hirvonens, kurš savā mīļākajā vietā visā pasaules rallijā piedzīvoja diezgan iespaidīgu avāriju, kuru pats sportists raksturojis kā ļaunāko viņa karjerā. Taču, neskatoties uz to avāriju, Hirvonens ir gatavs Vācijas rallijam.

''Somijas rallija avārija neietekmēs manu ātrumu Vācijā,'' iesāk somu pilots. ''Pozitīvā lieta no Somijas rallija ir tā, ka mēs bijām ļoti ātri, tāpēc pēc iespējas ātrāk gribu atkal braukt un sākt cīņu.''

Līdz šim Hirvonens nav uzvarējis nevienā asfalta rallijā, un arī pirms šī posma soms atzīst, ka pārspēt Sebastienu Lēbu šeit būs ļoti grūti. ''Man ir patīkamas un ne tik patīkamas atmiņas par šo ralliju. Kad laiks ir sauss, tad ir patīkami braukt, bet līdz ko sāk līt, tā ceļi kļūst dubļaini un ļoti viltīgi. Vācijas rallijā visvairāk man patīk veikt ātrumposmus, kuri notiek vīnogu plantācijās, jo mūsu automašīnai tur ir laba saķere. Arī ceļi tur nav pārāk tehniski un viltīgi.''

''Biju vīlies par Somijas rallija rezultātu, taču biju patīkami pārsteigts par tur uzrādīto ātrumu. Ņemot vērā visus uzlabojumus, skatīsimies, kas no tā visas mums izdosies Vācijā, taču šeit es vēlos cīnīties par pjedestālu.''

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Vai Hirvonenam Vācijas rallijā izdosies kāpt uz goda pjedestālu?

  • 14

  • 11



, 2010-08-18 15:51, pirms 14 gadiem
čalis laikam prātu zaudējis! Nebaidās riskēt ar savu un pārinieka drošību...
, 2010-08-18 16:35, pirms 14 gadiem
Paskaitam, kas viņam finišā varētu būt priekšā - Loebs, Sordo, Duvals, P.Solbergs, Ogiers, nu piektā vieta spīd.
Iepriekšējā asfalta posmā Ford komada tika vienkārši pazemota. Es, protams, novēlu viņa pjedestālu, bet......
, 2010-08-18 17:22, pirms 14 gadiem
Prognozēju, ka Duvāls viņam garām netiks un no četrinieka Lēbs, Sordo, Ogērs,Solbergs, kāds gan jau ka avarēs, tā kā podestu arī Hirvonens varētu mēģināt sasniegt.
, 2010-08-18 18:22, pirms 14 gadiem
sporcmen rakstīja: čalis laikam prātu zaudējis! Nebaidās riskēt ar savu un pārinieka drošību...
tas taču ir rallijs...
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.