Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā izšķirošo pasaules rallija čempionāta posmu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā izšķirošo pasaules rallija čempionāta posmu
Ots Tanaks Foto: wrc.com

Šonedēļ TVPlay Sports piedāvā Pasaules rallija čempionāta (WRC) pēdējo un izšķirošo posmu - Austrālijas ralliju. Galvenie pretendenti uz uzvaru ir francūzis Sebastians Ožjē un beļģis Tjerī Noivils, bet teorētiskas izredzes saglabā arī igaunis Ots Tanaks. Baudi pasaules ātrāko ralliju TVPlay Sports!

Pieckārtējā pasaules čempiona Sebastiana Ožjē uzvara un otrā vieta pēdējos divos posmos Lielbritānijā un Spānijā ļāvušas franču braucējam kļūt par pasaules čempionāta līderi. Tjerī Noivils, kurš šosezon uzvarējis trijos rallijos, atpaliek tikai trīs punktus. Teorētiskas izredzes uz titulu ir arī Otam Tanakam. Igaunis ar savu Toyota Yaris šosezon izcīnīja četras uzvaras, tomēr neveiksmīgie pēdējie divi ralliji atstājuši vien minimālas iespējas uz panākumu kopvērtējumā - Tanaks no Ožjē atpaliek 23 punktus.

Ožjē cer izcīnīt savu sesto čempiona titulu, bet Noivils un Tanaks par pasaules čempionu kļūtu pirmo reizi karjerā. Austrālijas rallijs notiks Jaundienvidvelsas štata Kofshārboras pilsētas apkārtnē pa grants ceļiem. Piektdien braucēji veiks astoņus ātrumposmus, sestdien desmit, un vēl sešus – svētdien. Rallija kopējais garums ir 316 km. Ožjē Austrālijas rallijā uzvarējis trīs reizes, bet pagājušajā gadā ātrākais bija Noivils.

WRC Austrālijas rallijs kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Piektdien, 16.novembrī, 22:00 Austrālijas rallijs. 1. Power Stage ātrumposms
• Sestdien, 17.novembrī, 03:00 Austrālijas rallijs. 2. Power Stage ātrumposms
• Sestdien, 17.novembrī, 23:30 Austrālijas rallijs. 3. Power Stage ātrumposms
• Svētdien, 18.novembrī, 04:00 Austrālijas rallijs. 4. Power Stage ātrumposms

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja