Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Krievu rallists Lukjaņuks izveido jaunu komandu un atrāda auto krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Krievu rallists Lukjaņuks izveido jaunu komandu un atrāda auto krāsojumu
Lukjaņuka mašīnas jaunais krāsojums
Foto: Roko Airplanes Racing

Krievu autosportists Aleksejs Lukjaņuks apstiprinājis, ka ir izveidota jauna komanda “Roko Airplanes Racing”, kuras sastāvā viņš ar stūrmani Alekseju Arnautovu startēs 2018. un 2019. gadā.

Lai gan oficiāli komanda tiks prezentēta aprīlī, jau šodien Lukjaņuks izziņojis tās izveidi, atklājot, ka tiks startēts arī Čehijas rallija čempionātā.

“Esmu priecīgs, ka varēšu startēt tik lieliskā un augstas kvalitātes čempionātā kopā ar tik spēcīgu komandu, kas oficiāli tiks prezentēta aprīlī Čehijā,” sportists raksta savā oficiālajā “Facebook” vietnē.

Tāpat Lukjaņuks atrādījis “Ford Fiesta” rallija mašīnas krāsojumu.

Iepriekšējos gadus krievu pilots regulāri startēja Eiropas rallija čempionātā, kur allaž bija viens no pretendentiem uz uzvarām, lai gan pie titula vēl nav ticis. Arī šosezon viņa plānos ir dalība starptautiska mēroga sacīkstēs, par ko tiks paziņots vēlāk.

Katrā ziņā Lukjaņuks piedalīsies Eiropas rallija čempionāta pirmajā posmā Azoru salās, kur dalībai pieteikušās 35 ekipāžas ar spēcīgās R5 klases mašīnām. To vidū ir pērnā gada Eiropas vicečempions un Azoru salu rallija uzvarētājs Bruno Magalešs, “ERC Junior U28” un “ERC Junior U27” čempioni Marijans Grībels un Kriss Ingrems, Vācijas čempions Fabians Kreims, Portugāles čempions Karloss Vieira, Ungārijas čempions Norberts Kerczigs un vairākkārtējais Azoru salu čempions Rikardu Moura.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati