Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Hyundai'' komandas braucējs Noivils iegādājies konkurentu mašīnu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Hyundai'' komandas braucējs Noivils iegādājies konkurentu mašīnu
Foto: www.facebook.com/Lifelive2016

LifeLive komanda, kas pieder ''Hyundai'' rallija komandas pilotam Tjerī Noivilam un viņa brālim Janikam, iegādājusies jauno ''Toyota'' Rally2 automašīnu.

LifeLive komanda kopš 2022.gada iznomā sacīkšu automašīnas, galvenokārt koncentrējoties uz krosa automašīnām. Tomēr tagad viņi ir paplašinājuši savu darbību, iekļaujot tajā arī rallija automašīnas.

Komanda paziņojusi, ka tā ir iegādājusies jauno ''Toyota'' Rally2 automašīnu, ko pēc tam iznomās klientiem. ''Ar ievērojamu rallija pieredzi šis ir svarīgs posms mūsu uzņēmuma attīstībā. Šis jaunais projekts nav perifērisks no citām uzņēmuma aktivitātēm; tieši otrādi, starp XC Cross Car un ralliju pastāv daudzas sinerģijas, īpaši infrastruktūras un aprīkojuma izmantošanas ziņā,'' teikts komandas paziņojumā presei.

''Kad mums radās iespēja iegādāties šo auto, mēs to ātri izmantojām, jo tas jau bija pārdomāts solis mūsu uzņēmuma attīstībā. Mūsu mērķis paliek nemainīgs - sniegt nopietnu un kvalitatīvu pakalpojumu, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības,” teikts LifeLive paziņojumā.

LifeLive komanda iepriekš ir iznomājusi rallija automašīnas, tostarp BMW M3 un Opel Corsa Rally4.

Jāsaka, ka Noivila gājiens ir visai savdabīgs un negaidīts. Daudzus gadus būdams ievērojama persona Hyundai komandā, varēja pieņemt, ka beļģis izvēlēsies Hyundai Rally2 automašīnu, nevis konkurentu Toyota.

Jāatzīmē, ka šajā nedēļas nogalē startēs Framcijas asfalta rallija čempionāts. Uz starta izies arī pieredzējušais Stefans Lefevre, kurš pilotēs LifeLive komandas ''BMW M3 E30''.