Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Viens no Ralfa Sirmača sīvākajiem konkurentiem startēs Zviedrijas WRC rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Viens no Ralfa Sirmača sīvākajiem konkurentiem startēs Zviedrijas WRC rallijā
Lukjaņuka ekipāža
Foto: fiaerc

Krievu rallija braucējs Aleksejs Lukjaņuks startēs Zviedrijas pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā, kas startēs no 10. - 12.februārim.

Lukjaņuks, kurš piedalījies arī daudzos rallijos Latvijā, pagājušā gada Eiropas rallija čempionātā izcīnīja otro vietu. Viņš piekāpās poļu braucējam Kajetanam Kajetanovičam, taču apsteidza mūsu Ralfu Sirmaci.

Šobrīd pilots vēl nezina, kurā čempionātā (ERČ vai WRC2) viņš turpinās savu karjeru, taču sportists apstiprināja, ka viņš būs redzams Zviedrijas WRC posmā, kurā viņš ar ''Ford Fiesta R5'' mašīnu startēs WRC2 klasē.

''Viss atrisinājās pēdējās minūtēs, tāpēc knapi paspējām iesniegt pieteikumu,'' savā mājas lapā saka Aleksejs Lukjaņuks. ''Šobrīd mums plānā ir tikai viens rallijs, jo šobrīd situācija ir tieši tāda pati, kā pirms gada, kad mēs vēl nezinām savu programmu. Pašlaik mums ar savu atbalstītāju ir vienošanās, ka brauksim Zviedrijā.''

Lukjaņuks atzina, ka startēs ar to pašu auto, ar kuru viņš startēja 2016.gada sezonā. ''Startēsim ar mūsu komandas ''Ford Fiesta R5'' mašīnu, ar kuru pagājušajā gadā mēs ERČ uzvarējām 49 ātrumposmos,'' nobeidz Aleksejs Lukjaņuks.

Lai arī šobrīd vēl nav zināms galīgais dalībnieku sastāvs šim rallijam, jau šobrīd var paredzēt, ka WRC2 klasē būs daudz spēcīgu dalībnieku.

Izmantotie resursi:
Alexey Lukyanuk official website - Main