Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Vorobjovs: "Braucot uz robežas, viss var notikt"

Neveiksmīgi ''Rally Liepāja'' otrā diena sākās Jānim Vorobjovam/Ivo Pūķim, kuri tobrīd bija ERČ2 klases līderi. Kādā līkumā auto noslīdēja no ceļa un ieslīdēja pļavā, pamatīgi iesēžoties dubļos. Lai arī kā ekipāža centās auto dabūt ārā pašu spēkiem, tas neizdevās un nācās izstāties.“Uz trases bija daudz peļķes. Vienā brīdī ceļš kļuva daudz šaurāks un mālaināks. Mēģināju nobremzēt pirms 80 grādu kreisā līkuma, tomēr nekas nenotika un mašīna turpināja šļūkt līdz ar sānu nonācu grāvī. Nepaveicās, jo mašīna “uzsēdās” uz celma. Tā rezultātā bija nepieciešamas divarpus stundas, lai to noceltu. Jebkurā gadījumā šīs bija labas brīvdienas, vienīgi žēl, ka tās beidzās priekšlaicīgi. Tāds ir autosports, un, braucot uz robežas, viss var notikt,” noteic Jānis Vorobjovs, Vorobjovs Racing.

Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.