Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Grjazins WRC2 posmam 'Rally Croatia' iesildās ar uzvaru Horvātijas čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Gatavojoties pasaules rallija čempionāta ceturtajam posmam, kas norisināsies Horvātijā, Nikolajs Grjazins nedēļas nogalē startējis un guvis uzvaru Horvātijas čempionāta un "Alpe Adria Cup" pirmajā posmā "Quattro River Rally Karlovac".

Karlovacas rallijā dalībnieki divās dienās veica 12 ātrumposmos pa asfalta ceļiem, mērojot 91 kilometru. Nolūkā atsvaidzināt vai iegūt jaunas iemaņas pa Horvātijas ceļiem uz sacīkstēm bija devušās vairākas pasaules čempionāta ekipāžas.

Startējot ar "Citroën C3 Rally2" automašīnu, Grjazina sniegums bija pārliecinošs. Vienīgi pēc trešajā ātrumposmā zaudēta laika ekipāža atkrita uz otro vietu, bet piektajā dopā atkaroja līderpozīciju. Bulgārijas pārstāvim izdevās uzvarēt četros no pirmās dienas sešiem ātrumposmiem un visos sešos ātrumposmos otrajā rallija dienā.

Finišā vairāk par minūti zaudēja spānis Pepe Lopess, bet vairāk par divām minūtēm atpalika soms Lauri Jona. Abi startēja ar "Škoda Fabia RS Rally2". Tikmēr ceturto vietu ieņēma igauņu pilota Rometa Jurgensona ekipāža ar "Ford Fiesta Rally3", gūstot uzvaru savā klasē.

Horvātijas WRC posms tiks aizvadīts pēc nepilnām divām nedēļām, no 19. līdz 21. aprīlim.

"Quattro River Rally Karlovac" rezultāti:

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv