Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Kazazs/Mālnieks šonedēļ startēs Spānijas rallija čempionāta pirmajā posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kazazs/Mālnieks šonedēļ startēs Spānijas rallija čempionāta pirmajā posmā
Foto: Rest Time Agency

Turku pilots Kerems Kazazs un latviešu stūrmanis Andris Mālnieks šajā nedēļas nogalē piedalīsies Spānijas superčempionāta pirmajā posmā, kas būs grants sacensības "Rally Tierras Altas de Lorca".

Visi astoņi ātrumposmi tiks aizvadīti sestdien un to kopējais garums būs 108 kilometri. Rallijs tiks aizvadīts Mursijas reģionā.

Dalību apstiprinājušas kopumā 80 ekipāžas, no kurām 20 startēs ar "Rally2" mašīnām. Uz starta izies tādi vietējie piloti kā pērnā gada čempions Hosē Antonio Svaress, Ivans Aress, Eiropas čempionātā labi iepazītais Efrēns Larena, Pepe Lopess un citi. Ar viņiem cīnīsies brits Gass Grīnsmits, kurš ir pērnā gada pasaules rallija vicečempions WRC2 klasē.

Pirms neilga laika Kazazs/Mālnieks ar "Rally2" klases auto izcīnīja uzvaru Turcijas čempionāta ziemas rallijā "Sarikamis Rallisi". Šoreiz Spānijā ekipāža startēs ar "Ford Fiesta Rally3". Klasē, kurā viņi sacentīsies, startēs kopumā 26 ekipāžas.

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv