Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Ford" pagarina līgumu ar Hirvonenu un Latvalu

"Ford" pagarina līgumu ar Hirvonenu un Latvalu
Malkolms Vilsons kopā ar Miko Hirvonenu
Foto: www.mikkohirvonen.com

"Ford" komandas šefs Malkolms Vilsons paziņojis, ka, neskatoties un finanšu krīzi, kas tagad valda pasaulē, komanda nākamgad piedalīsies rallijā un lielās "Ford" komandas piloti būs tie paši, kas šogad – Miko Hirvonens un Jari Mati Latvala.

Lai arī pasaulē valda finanšu krīze, "Ford" komanda nākamgad startēs pasaules rallija čempionātā. "Neskatoties uz grūtajiem apstākļiem, mēs esam pilnvaroti paziņot, ka nākamgad startēsim rallijā," saka Vilsons. "Tas ir nepārprotami redzams, ka mūsu komandā ir divi potenciālie nākotnes braucēji – Hirvonens un Latvala, kuri šogad komandas labā deva lielu ieguldījumu."

Kā trešais "Ford" komandas pilots nākamgad būs Apvienoto Arābu Emirātu pārstāvis Kalids Al Kasimi, kurš šogad kopvērtējumā neizcīnīja nevienu punktu. "Komandas trešais pilots dažos rallijos būs Kasimi. Uzskatu, ka nākamgad mēs varēsim cīnīties par abiem tituliem."

Lai arī vēl nav zināms "Ford" rūpnīcas komandas "Stobart" nākotne un tās sastāvs, Vilsons uzskata, ka viss izskatās cerīgi. "Esmu saņēmis pozitīvu atbildi. Ceram, ka arī nākamgad rallijā brauks "Stobart" komanda."

Izmantotie resursi:
crash.net