Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Video: Galli aizvada paraugdemonstrējuma braucienus ar ''Citroen C4 WRC''

Itāļu rallija braucējs Džidži Galli, kurš savas pēdējās sacensības aizvadīja tikai pagājušajā gadā, pirms neilga laika aizvadījis testu braucienus ar ''Citroen C4 WRC'' automašīnu.
Vērtējums:

Pagaidām pēdējo WRC ralliju ''Stobart'' komandas braucējs Džidži Galli aizvadīja Vācijā. Atgādināsim, ka toreiz Galli piedzīvoja smagu avāriju, pēc kuras sportists lauza kreisās kājas augšstilbu un bija spiests kādu laiku pavadīt slimnīcā. Šī gada 27.septembrī itāļu pilots Francijas dienvidos aizvadīja testu braucienus ar ''Citroen C4 WRC'' automašīnu. Testi, kas vairāk bija paraugdemonstrējumi, aizritēja vienu dienu. Pēc testiem Galli devās uz Spāniju, kur runāja ar vairākām komandām par iespējamu sadarbību nākamajā gadā, kas sportistam ļautu atgriezties WRC rallijā. Atgādināsim, ka maijā itālis savās mājās aizvadīja testu braucienus ar ''Abarth Punto S2000'' automašīnu.

     [+] [-]

, 2009-10-06 10:07, pirms 15 gadiem
Šis vecītis man patika, atceros pāris reizes stūrmanim degunu pārsita ja šis ko kļūdījās. Tāds karstasinīgs un atraktīvs, diemžēl krāvās nost arī ne sliktāk kā MacCrash.

     [+] [-]

, 2009-10-06 10:25, pirms 15 gadiem
DrFreeman rakstīja: Šis vecītis man patika, atceros pāris reizes stūrmanim degunu pārsita ja šis ko kļūdījās. Tāds karstasinīgs un atraktīvs, diemžēl krāvās nost arī ne sliktāk kā MacCrash.
tapeec laikam shoreiz stuurmanja arii nav!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-06 17:01, pirms 15 gadiem
Rallijfans rakstīja: Kubica brīvi itāliski mauc...pārsteigums man
viņš kā nekā vairākus gadus ir braucis un dzīvojis Itālijā.