Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Āva testē ''Subaru'' un paziņo nākamā gada budžetu

Āva testē ''Subaru'' un paziņo nākamā gada budžetu
Urmo Āva
Foto: www.urmoaava.eu

Igaunijas labākais rallija braucējs Urmo Āva nesen aizvadīja testu braucienus ar ''Subaru N14'' modeli, kā arī atzina, ka nākamajam gadam viņam ir savākts budžets divu miljonu eiro apmērā.

Pēc rallyonline.pl rīcībā esošās informācijas, Āva aizvadījis testu braucienus ar ''Subaru N14'' modeli, kā arī sportists ticies ar ''Prodrive'' rūpnīcas pārstāvjiem. Atgādināsim, ka šī gada sākumā ''Citroen'' paziņoja, ka viņu otrajā komandā brauks Āva, kurš iepriekšējā sezonā sekmīgi startēja JWRC klasē, kā arī Konrāds Rautenbahs. Āva veiksmīgi iejutās WRC sabiedrībā, kur, ar savu labo sniegumu atsevišķos WRC rallijos, nopelnīja papildus WRC posmu Jaunzēlandē.

Pēc aizvadītajiem testiem ar ''Subaru N14'' modeli Āva pateica, ka mašīna nav slikta, taču nekas par kādu turpmāko sadarbību nav vēl izlemts. Tāpat igauņu sportists atzina, ka viņa budžets nākamajam gadam būšot divi miljoni eiro. Sportists apzinās, ka ar šādu budžetu, iespējams, nevarēs nosegt visu sezonu. Tāpat arī Āva uzskata, ka bez viņa ir daudz bagātāki sportisti, kuri var paši atļauties nosegt visu sezonu.

Šogad Āvu apkalpoja ''PH Sport Citroen C4'' komanda, taču sportists cer, ka arī nākamajā gadā viņam izdosies turpināt sadarbību ar šo komandu. Nesen ''Citroen'' komandas šefs atzina, ka komandas vadība ''Citroen'' otrās komandas sastāvā gribētu redzēt kādu jaunu un perspektīvu pilotu, kā arī to, ka līgums pašreiz noslēgts tikai ar Konrādu Rautenbahu, kurš, lai arī ir nobraucis vairāk posmu nekā Āva, ir izcīnījis sešus punktus, kamēr igauņu sportists sakrājis 13 punktus.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.stagetimes.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 11:45, pirms 16 gadiem
Veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 16:37, pirms 16 gadiem
Āva būs tikpat labs kā savlaik Martins

     [+] [-]

, 2008-11-10 10:19, pirms 16 gadiem
Nu nedomaaju ka Aava testeeja N14 mashiinu, laikam jau ka raksta autori nerubii fishku un nejuut atshtjiriibu starp N14 un S14. Nedomaaju ka Ikaunis kaaps N grupas mashiinaa ar 2mulj budgetu