Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallija ekipāža nāvējoši traumē uz ceļa izskrējušu cilvēku

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Rallija ekipāža nāvējoši traumē uz ceļa izskrējušu cilvēku
Foto: svidok.info/ru

Aizvadītajās brīvdienās traģiski noslēdzās rallija sacensības Ukrainā, kur kāds auto nāvējoši traumēja pēkšņi uz ceļa izskrējušu cilvēku.

Kā ziņo organizatori un ukraiņu mediji, tad kāds skatītājs rallija sacensību laikā netraucēti nokļuva līdz trases malai. Kā redzams arī video, tad minētais cilvēks nedaudz nogaidīja brīdi, kad sacīkšu auto lielā ātrumā tuvojās viņa vietai. Tajā brīdī minētais skatītājs izskrēja uz ceļa un centās pārskriet pāri ceļam, taču tas viņam neizdevās un ukraiņu braucējs, kurš pilotēja ''Mitsubishi Lancer'' spēkratu, notrieca minēto skatītāju.

Trasē nekavējoties devās mediķi, kuriem diemžēl neizdevās glābt cilvēka dzīvību, jo viņš bija gājis bojā notikuma vietā.

Vēlāk tika ziņots, ka bojāgājušais esot bijis kāds 30 līdz 35 gadus vecs vīrietis, kurš uz šo ralliju bija devies kopā ar draugiem. Aculiecinieki un arī bojāgājušā draugi atzina, ka kompānija trases malā lietoja alkoholu...

Šobrīd norisinās izmeklēšana.

Izmantotie resursi:
Новости N - Николаевские новости