Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Zināmi visi Seska/Franča ekipāžas konkurenti ERC posmā Ungārijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Zināmi visi Seska/Franča ekipāžas konkurenti ERC posmā Ungārijā
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Eiropas rallija čempionāta pirmā posma "Rally Hungary" organizatori publiskojuši dalībnieku sarakstu drīzumā gaidāmajām sacensībām, līdz ar to zināmi visi Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekpāžas konkurenti. Uz starta stāsies arī Kerems Kazazs un Andris Mālnieks, kuri gan cīnīsies citā klasē.

Ungārijas posms, kas šogad tiks aizvadīts pa grants segumu, norisināsies nākamās nedēļas nogalē, no 12. līdz 14. aprīlim. Pirmās dienas vakarā tiks veikts superspeciālais dops, otrajā dienā sekos seši ātrumposmi, bet noslēdzošajā - vēl seši. Kopumā 13 ātrumposmos tiks nobraukta 192 kilometru distance.

Dalībai "Rally Hungary" apstiprinātas 57 ekipāžas (no tām 52 brauks ERC ieskaitē), no kurām ar "Rally2" klases mašīnām startēs 31 (ERC ieskaitē 28).

Sesks/Francis aizvadīs pirmās sacensības ar jauno "Toyota GR Yaris Rally2" automašīnu, arī šosezon startējot zem "Team MRF Tyres" komandas karoga. Vēl ar šādām mašīnām Ungārijas posmā startēs arī Filipa Mareša un Miko Heikiles ekipāžas. Spēcīgākie konkurenti latviešiem būs pērnās sezonas čempions Haidens Padons un kopvērtējuma trešās vietas ieguvējs Madss Ostbergs. Startēs arī tādi piloti kā Efrēns Larena, kurš arī pārstāvēs "Team MRF Tyes", Mateū Franseki, Simons Vāgners, Mikloss Čomoss, Eriks Caiss, Mikolajs Marčiks, Andrea Mabelīni, Simone Tempestīni un 2023. gada ERC3 čempions Džons Ārmstrongs. Piedalīsies arī 2022. gada Latvijas čempions Vlads Jurkevičs no Lietuvas, kurš startēs ar "Škoda Fabia Rally2 evo". Viņam tās būs pirmās sacensības šosezon.

Pirmajā posmā ERC3 klasē sacentīsies četras ekipāžas, starp kurām būs turku pilots Kerems Kazazs un latviešu stūrmanis Andris Mālnieks. Viņi cīņā dosies ar "Ford Fiesta Rally3" automašīnu. Ar "Rally4" klases spēkratiem tikmēr startēs igauņu piloti Jaspars Vahers un Karls-Markuss Sei. Viņi sacentīsies ERC4 vērtējumā, kur dalībai pieteiktas 20 ekipāžas.

Dalībnieku saraksts: https://www.ewrc-results.com/entrie...

Izmantotie resursi:
www.4rati.lv