Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Nitišs neļauj WRC rallija leģendai Lēbam sevi apdzīt

Francijas rallijkrosa posma ceturtajā kvalifikācijā aizraujoša cīņa izvērtās starp Reini Nitišu un deviņkārtējo WRC rallija čempionu Sebastjanu Lēbu. Lai arī kā Lēbs centās apdzīt Nitišu, Reinim visa brauciena laikā izdevās aiz sevis noturēt Lēbu, tādējādi izcīnot trešo vietu braucienā, kas mūsu braucējam ļāva iekļūt pusfinālā. Vēlāk Reinis pārvarēja arī pusfināla barjeru, kur finālā mūsu sportists izcīnīja piekto vietu, kas bija Reiņa labākais sasniegums šajā sezonā.

Foto: M-Sport Ford

Kas zināms par 2025. gada WRC kalendāru?

Jūlija otrajā pusē plānots publicēt 2025. gada pasaules rallija čempionāta kalendāru, kurā plānots iekļaut 13 vai 14 posmus. Jau tagad zināmas atsevišķas aprises, taču reizē aizvien ir daudz jautājumu.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Cēsu ralliju šogad varētu iekļaut Igaunijas čempionāta kalendārā

Ekonomisku apsvērumu dēļ šogad nenorisināsies Veru rallijs, kam būtu bijis jābūt Latvijas čempionāta trešajam un Igaunijas čempionāta ceturtajam posmam. "Võru Rally" norise bija plānota 7. un 8. jūnijā.
Mārtiņš Sesks. Foto:  Red Bull Content Pool
2

Sesks uzstāda ekipāžas galveno mērķi abās WRC sacīkstēs "Rally1" klasē

Gatavojoties lielajai debijai pasaules rallija čempionāta "Rally1" klasē, Mārtiņš Sesks un Renārs Francis jau veikuši pirmos testus, bet turpmākajos mēnešos mēros vēl simtiem kilometru. Par galveno mērķi WRC sacīkstēs Polijā un Latvijā ekipāža izvirzījusi pilnas distances veikšanu.