Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens piedalīsies "Čempionu sacīkstēs"

Hirvonens piedalīsies "Čempionu sacīkstēs"
Miko Hirvonens
Foto: AFP

Pasaules rallija čempionāta (WRC) kopvērtējuma līderis Miko Hirvonens apstiprināts dalībai šī gada "Čempionu sacīkstēs", kad novembrī notiks Pekinā.

Šobrīd zināms, ka piedalīsies arī Mihaels Šūmahers, Sebastians Fetels, Džensons Batons, Matiass Ekstrēms un Toms Kristensens. Hirvonens sacīkstēs pārstāvēs Somijas komandu.

"Ir liels pagodinājums, ka esmu ielūgts uz Čempionu sacīkstēm. Šajā pasākumā nekad iepriekš neesmu piedalījies, tikai kā skatītājs. Bija interesanti vērot, kā brauc ar dažādām mašīnām," teica Hirvonens.

"Šosezon Miko brauc lieliski. Viņam ir fantastisks duelis ar Lēbu, kurš Čempionu sacīkstēs uzvarēja pagājušajā gadā. Esmu pārliecināts, ka pie sacīkšu formāta viņš ātri pieradīs un pierādīs sevi kā neatlaidīgu braucēju," teica "Race of Champions" vadītājs Fredriks Johansons.

Hirvonens pašlaik ir WRC vadībā, par trim punktiem apsteidzot Sebastianu Lēbu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 23:14, pirms 15 gadiem
Un par pārinieku Raikonenu vai Gronholmu

     [+] [-]

, 2009-09-04 02:23, pirms 15 gadiem
Gronholmu