Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: "Kamaz" komanda Dakaras rallijā startēs ar jauniem auto

2017. gada Dakaras rallijā leģendārā "Kamaz Master" komanda startēs ar pilnībā jaunām mašīnām, cerot, ka ar to palīdzību izdosies jau 14. reizi uzvarēt smago spēkratu klasē. Jaunā mašīna veidota uz "Kamaz-4326" bāzes, aprīkota ar 12.5 litru dīzeļmotoru un spēj attīstīt aptuveni 160 km/h lielu ātrumu. Lai "pabarotu" 980 zirgspēkus, auto aprīkots ar 1000 litru degvielas tvertni. Foto: Kamaz Master


Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.
Kalle Rovanpera. Foto: Toyota Gazoo Racing

Turpinoties spraigai cīņai par uzvaru, Rovanpera līderis Portugāles rallijā

Šobrīd četras ekipāžas spraigi cīnās par uzvaru pasaules rallija čempionāta piektajā posmā Portugālē, bet pēc piektdienas ātrumposmiem vadībā atrodas Kalle Rovanpera, kuram tikai sekundi zaudē Sebastjēns Ožjē. Turpat aizmugurē arī Takamoto Katsuta un Ots Tanaks.
Ronalds Baldiņš. Foto: QNIGAN Rallycross Media
1

Baldiņš uzvar "RallyX" pirmajā posmā

Piektdien Zviedrijā aizvadīts RallyX seriāla pirmais posms. Sezona sākusies ar Ronalda Baldiņa izcilu sniegumu CrossCar klasē, kā arī Mārča Martinova debiju pilnpiedziņas salonauto klasē.