Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu ''Sports Racing Technologies'' komandas braucēji līderi Kataras rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu ''Sports Racing Technologies'' komandas braucēji līderi Kataras rallijā
Mads Ostbergs pirms starta. Foto: Neil Perkins

Ar pirmo 4,36 kilometrus garo ātrumposmu ceturtdien startējis Tuvo Austrumu rallija čempionāta sezonas pirmais posms, Kataras rallijs. Pēc tā vadībā atrodas abi latviešu ''Sports Racing Technologies'' komandas braucēji.

Jau ziņojām, ka šajā rallijā uz starta ar trīs ekipāžām bija plānojusi startēt ''Sports Racing Technologies'' komanda. Ar divām jaunajām ''Škoda Fabia RS Rally2'' automašīnām uz starta izgāja divi bijušie WRC piloti Pjers-Luī Lubērs un Mads Ostbergs.

Uz starta bija jāiziet arī Mārtiņam Seskam un Renāram Francim, taču, kā jau ziņojām, tad diemžēl ekipāža gaidāmajā rallijā nestartēs, jo Mārtiņš Sesks ir sasirdzis – sportistam konstatēta smaga gripa.

Ātrākais 4,36 kilometrus garajā dopā bija Ostbergs, kuram 0,8 sekundes zaudēja Pjers-Luī Lubērs, kurš pagājušajā sezonā startēja WRC, pārstāvot ''M-Sport Ford'' komandu. Ceturtais pēc pirmā ātrumposma Nasers Al-Atija, kurš atpalika 3,3 sekundes.

Jāatzīmē, ka pieckārtējais Dakaras rallija uzvarētājs Nasers Al-Atija šajā rallijā uzvarējis jau 17 reizes, tai skaitā arī pēdējos četrus gadus.

Rallija rezultāti: