Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Sesks veselību problēmu dēļ nestartēs Kataras rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mārtiņš Sesks veselību problēmu dēļ nestartēs Kataras rallijā
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Diemžēl smagas gripas dēļ latviešu rallija braucējs Mārtiņš Sesks šajā nedēļas nogalē nepiedalīsies Kataras rallijā.

Šajā nedēļas nogalē ar Kataras ralliju startēs Tuvo Austrumu rallija čempionāta sezonas pirmais posms. Tajā uz starta bija jāiziet arī Mārtiņam Seskam un Renāram Francim. Diemžēl noskaidrojies, ka ekipāža gaidāmajā rallijā nestartēs.

''Diemžēl man jāpaziņo, ka smagas gripas dēļ nevarēšu piedalīties Kataras starptautiskajā rallijā, kā plānots. Pirms sacensību testos mana veselība strauji pasliktinājās, un simptomi, tostarp augsts drudzis un samaņas zudums, noveda pie hospitalizācijas. Pēc rūpīgas medicīniskās izvērtēšanas ārsti ieteica man nepiedalīties gaidāmajā rallijā,'' savos sociālajos tīklos vēsta Mārtiņš Sesks.

''Šo lēmumu ir grūti pieņemt, zinot milzīgās grūtības, ko rada tuksneša apstākļi, lielais ātrums un dehidratācijas risks. Izsaku vislielāko pateicību organizatoriem, ''Sports Racing Technologies'' un ''MRF Tyres Europe'' par sapratni un atbalstu šajā laikā. Sirsnīgu paldies saku arī ''QMMF Qatar Motor & Motorcycle Federation'' par viņu neticamo viesmīlību un silto uzņemšanu.''

''Lai gan šī neveiksme ir sarūgtinoša, es joprojām esmu optimistiski noskaņots par atgriešanos Kataras Starptautiskajā rallijā nākamgad labākā formā,'' tā Sesks.

Atgādināsim, ka WRC piloti Pjers-Luī Lubērs un Mads Ostbergs šajā rallijā startēs ar ''Sports Racing Technologies'' komandas ''Škoda Fabia RS Rally2'' automašīnām. Tāpat uz starta izies pieckārtējais Dakaras rallija uzvarētājs Nasers Al-Atija, kurš šajā rallijā uzvarējis jau 17 reizes, tai skaitā arī pēdējos četrus gadus.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 21:48, pirms 3 mēnešiem
Čābīgi. Veselību Mārtiņam!

     [+] [-]

, 2024-02-02 10:51, pirms 3 mēnešiem
Te nu bija.