Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay MotoGP sezonas devītais posms

Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay MotoGP sezonas devītais posms
Marks Markess
Foto: AP / Scanpix

Svētdien, 15.jūlijā, Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay piedāvā MotoGP 2018.gada sezonas devīto posmu – Vācijas Grand Prix sacīkšu tiešraides.

Ceturtdien par savas MotoGP braucēja karjeras beigām paziņoja Dani Pedrosa, kurš MotoGP klasē kopš 2006.gada izcīnījis 31 uzvaru un trīs reize kļuvis par pasaules vicečempionu. Septiņu titulu īpašnieks karaliskajā klasē Valentino Rosi nosauca Pedrosu par vienu no tehniskākajiem braucējiem, un piebilda, ka Dani būtu pelnījis izcīnīt vismaz vienu titulu. Vienubrīd šķita, ka pēc vietas zaudēšanas Honda rūpnīcas komandā, Pedrosa nākamsezon varētu braukt Yamaha satelītkomandā, tomēr Dani izlēma likt punktu lielajai motobraukšanai.

Tas, ka Pedrosa par savu lēmumu paziņoja pirms Vācija Grand Prix, iespējams, nav nejaušība - Zaksenringā Dani izcīnījas 4 no savām uzvarām MotoGP klasē. Tomēr pēdējos piecus gadus šeit valda viņa tautietis un komandas biedrs Marks Markess. Pēc uzvaras Asenā Markess savu pārsvaru pār kopvērtējuma otrās vietas īpašnieku Valentino Rosi palielinājis līdz 41 punktam un arvien vairāk tuvojas savam piektajam MotoGP titulam.

MotoGP Vācijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic

Svētdien, 15.jūlijā, 10:35 MotoGP Vācijas GP. MotoGP Warm Up
Svētdien, 15.jūlijā, 12:15 MotoGP Vācijas GP. Moto3
Svētdien, 15.jūlijā, 13:05 MotoGP Vācijas GP. Moto2
Svētdien, 15.jūlijā, 14:30 MotoGP Vācijas GP. MotoGP

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viaplay un Viasat
mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").