Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Pikē juniors un seniors apsūdzēti naudas ''atmazgāšanā''

Pikē juniors un seniors apsūdzēti naudas ''atmazgāšanā''
Nelsons Pikē vecākais (pa labi) Brazīlijā sniedz interviju
Foto: Scanpix Sweden

Bijušais F-1 komandas ''Renault'' pilots Nelsons Pikē un viņa tēvs Nelsons Pikē vecākais apsūdzēti par nodokļu nemaksāšanu.

Vēl pavisam nesen Nelsons Pikē jaunākais atvainojās par savām izdarībām 2008. gada Singapūras GP laikā, kad viņš apzināti avarēja, lai tādējādi palīdzētu pie uzvaras tikt spāņu pilotam Fernando Alonso. ''Tā bija nepatīkama epizode, taču tā jau ir beigusies. Pieļāvu kļūdu un rīkojos nesmuki. Gribu par to atvainoties. Tas notiek ar daudziem jauniem pilotiem. Varu garantēt, ka nekas tāds vairs nenotiks. Tagad karjeru sāku no jauna, tāpēc ceru, ka esmu pelnījis šo iespēju. Esmu jau pierādījis, ka varu uzvarēt sacīkstēs,'' pirms pāris dienām teica Pikē juniors.

Taču, kā vēsta Brazīlijas preses izdevums Veja, tad gan Pikē juniors, gan seniors tiek apsūdzēti nodokļu nemaksāšanā un naudas ''atmazgāšanā''. Abi kungi tiek apsūdzēti par naudas atmazgāšanu, novirzot naudas līdzekļus caur Brazīlijas štata Searas automobiļu federāciju , kā arī caur Pikē juniora ārvalstu banku kontiem, laika posmā no 2004. līdz 2008. gadam. Šo informāciju apstiprināja arī trīskārtējais F1 pasaules čempions Pikē seniors. Runa esot par trīs miljoniem eiro. Šobrīd darbu uzsākusi Brazīlijas federālā policija.

Izmantotie resursi:
www.motorsport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-20 11:34, pirms 13 gadiem
Lai sēž tie pīkstuļi.
, 2010-12-20 12:48, pirms 13 gadiem
Pareizi dara.Nav ko grust naudu rīklē tām rijīgajām valdību, birokrātijas haizivīm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.
Foto: f1.com

Peress: "Maiami posmā "McLaren" komanda bija ātrāka par mums"

Serhio Peress skaidro, ka iepriekšējā nedēļas nogalē notikušās Maiami GP izcīņas startā pieļāva rupju kļūdu sliktās saķeres dēļ, bet, lai izvairītos no sadursmes ar Maksu Verstapenu, nācies atlaist bremzes, kas rezultējās ar vairāku pozīciju zaudēšanu. Tomēr meksikānis atzīst, ka "McLaren" komanda jebkurā gadījumā bija ātrāka.