Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vatanens neapmierināts ar Moslija nostāju

Vatanens neapmierināts ar Moslija nostāju
Āri Vatanens
Foto: Press Association

Viens no kandidātiem uz Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidenta amatu soms Āri Vatanens izteicies, ka nav apmierināts ar to, ka šā brīža FIA prezidents Makss Moslijs atbalsta Žana Toda kandidatūru šim amatam.

Zināms, ka šī gada oktobrī notiks vēlēšanas, kurās noteiks jauno FIA prezidentu. Pagaidām plašākai sabiedrībai zināmi divi, kuri vēloties ieņemt šo posteni - Āri Vatanens un Žans Tods. Šī brīža prezidents Makss Moslijs jau iepriekš bija izteicies, ka vairs nekandidēs uz šo amatu, pie tam, Moslijs atbalstījis Toda kandidatūru šim postenim.

Par to neapmierināts ir tieši Āri Vatanens, sakot, ka FIA ir nepieciešamas lielas pārmaiņas, kuras nez vai Tods spēs veikt: ''Lai arī esmu spēcīgi kritizējis iepriekš FIA, nekad tas nebija vērsts pret Mosliju personiski. Tomēr tas nav labi, ja viens vadītājs šajā postenī atrodas jau ļoti ilgu laiku un tāpēc ir nepieciešamas pārmaiņas. Es esmu gatavs veidot jaunu ēru motoru sportā, ar daudzām jaunām idejām. Tajā pašā laikā Žans Tods ir no tās pašas vides, kādas Moslijs, un viņš nespēs ieviest ko jaunu. Tāpēc nav labi, ka Moslijs, izmantojot savu posteni, dod atbalstu Toda kandidatūrai. FIA prezidents tiek noteikts demokrātiskā kārtībā, nevis kādā citā. ''Ferrari'' pārstāvji man pat ir teikuši, ka tie nevēlas, lai Tods kļūtu par FIA prezidentu, jo tad šis sports pazaudētu savu vērtību. Tas pats notiktu, ja šo amatu vēlētos ieņemt Ross Brauns vai Flavio Briatore. FIA prezidentam jābūt kādam, kurš nav bijis kādas komandas vadītājs.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-07-18 15:05, pirms 15 gadiem
Nevar nepiekrist..
, 2009-07-18 15:05, pirms 15 gadiem
vecie krabji ālējas
, 2009-07-18 16:31, pirms 15 gadiem
Pilnībā piekrītu Vatanenam! Vajag jaunas vēsmas, kas varētu pacelt iesūnojušo FIA uz augšu.
, 2009-07-18 16:58, pirms 15 gadiem
kurs gan ir?
, 2009-07-18 17:14, pirms 15 gadiem
Citaats: "Viens no kandidātiem uz Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) soms Āri Vatanens izteicies, ka nav..."

Kaads kandidaats???? uz ko vinjsh kandidee?
, 2009-07-18 20:18, pirms 15 gadiem
Aizkulišu cīņas sākas
Nu ja Āri uzvaru liks uz tām jaunajām vēsmām, tad es labāk par Todu, jo vismaz es esmu jau noguris no mūžīgajām pārmaiņām F1.
, 2009-07-18 20:37, pirms 15 gadiem
yuka rakstīja: Aizkulišu cīņas sākas
Nu ja Āri uzvaru liks uz tām jaunajām vēsmām, tad es labāk par Todu, jo vismaz es esmu jau noguris no mūžīgajām pārmaiņām F1.
varbūt tomēr pārmaiņas nāks par labu. un ne tikai F1
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.