Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: 18 gadus vecais Verstapens kļuvis par "Red Bull" komandas pilotu

Šīs nedēļas beigās gaidāmajā F1 pasaules čempionāta posmā Spānijā, Barselonas trasē "Red Bull" komandas pamatsastāvā debitēs holandiešu pilots Makss Verstapens. Sportists tika paaugstināts no "Toro Rosso" uz "Red Bull" komandu pēc tam, kad Daņils Kvjats Krievijas "Grand Prix" divas reizes uztriecās virsū Sebastiana Fetela pilotētajai "Ferrari" formulai. Komandas pacietības mērs bija pilns, kā rezultātā Kvjats atgriezies "Toro Rosso", bet 18 gadus vecais Verstapens paaugstināt uz "Red Bull". Šobrīd viņš jau aizvadījis pirmās darba dienas "Red Bull" F1 komandas bāzes mītnē. Sportists arī atzinis, ka pēc patīkamās ziņas saņemšanas trīs naktis praktiski nav spējis gulēt. Foto: Red Bull / f1today.net


Foto: Scuderia Ferrari HP
3

"Ferrari" komandas mašīnām uz Maiami F1 posmu jauns krāsojums

Šīs nedēļas nogalē gaidāmajā F1 pasaules čempionāta sestajā posmā ASV, Maiami trasē "Ferrari" komanda startēs ar jaunu krāsojumu.
Adrians Ņūvijs. Foto:
10

"Red Bull" oficiāli paziņo par sadarbības beigšanu ar Ņūviju

"Red Bull" šodien oficiāli apstiprināja, ka tās galvenais tehniskais darbinieks Adrians Ņūvijs nākamā gada sākumā atstās komandu. Izcilais inženieris pildīt savus pienākumus F1 komandā neturpinās jau no šī brīža, bet vēl kādu laiku strādās pie RB17 hiperauto projekta.
Foto: f1.com

Notiek sarunas par F1 posma rīkošanu Taizemē

Taizeme un Dienvidkoreja ir divas Āzijas valstis, kas nākotnē varētu papildināt F1 čempionāta kalendāru. Tikmēr Hokenheimas trase nonākusi jaunu īpašnieku rokās un tika atjaunota.