Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Sauber" prezentē "Alfa Romeo" krāsojumu un paziņo jauno pilotu

"Sauber" prezentē "Alfa Romeo" krāsojumu un paziņo jauno pilotu
"Sauber" jaunais krāsojums 2018. gadam
Foto: Sauber

F1 komanda "Sauber", kuras galvenais sponsors un sadarbības partneris nākamajā sezonā būs auto ražotājs "Alfa Romeo", šodien atrādīja 2018. gada mašīnu krāsojumu. Tāpat tika nosaukts nākamās sezonas sastāvs.

Šosezon "Sauber" formulu krāsojumā dominēja zilā krāsa, bet nākamsezon tās izskatīsies pilnīgi citādi. Ņemot vērā "Alfa Romeo" iesaistīšanos, jaunajā F1 sezonā šīs komandas sacīkšu spēkrati būs sarkanbalti.

Tāpat paziņots, ka "Sauber" sastāvā turpinās startēt Markuss Ēriksons, kamēr vācietis Paskāls Verleins savu vietu zaudējis. Vakanto vietu 2018. gadā ieņems "Formula 2" čempions Šārls Leklerks, kurš ir "Ferrari" pilotu akadēmijas dalībnieks. Savukārt par komandas testpilotu nākamgad strādās Antonio Džiovinaci, kuram jau ir dažu posmu pieredze F1 čempionātā.

Jau ziņots, ka nākamsezon leģendārā itāļu auto rūpnīca "Alfa Romeo" kļūs par "Sauber" komandas galveno sponsoru un tehnisko partneri, sadarbojoties stratēģiskajā, komerciālajā un tehnoloģiskajā jomā. Tā kā sadarbība būs plaša, no 2018. gada F1 pasaules čempionāta sezonas šveiciešu komandas oficiālais nosaukums skanēs "Alfa Romeo Sauber F1 Team".

"Alfa Romeo" ietilpst "Fiat-Chrysler" impērijā, tāpat kā "Ferrari", kas ir ilggadējs "Sauber" partneris dzinēju piegādes jomā. Tieši "Fiat-Chrysler" un "Ferrari" prezidentam Serdžio Markionem bija galvenā loma darījuma noslēgšanā ar "Sauber".

Izmantotie resursi:
Formula 1®


, 2017-12-02 16:38, pirms 6 gadiem
Skaisti, bet tie halo mēsli sabojās visu skatu nākamgad
, 2017-12-02 16:58, pirms 6 gadiem
KaraLis rakstīja: Skaisti, bet tie halo mēsli sabojās visu skatu nākamgad
onboard kameras būs kroplīgas! varēja labāk to otro variantu lietot
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.