Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Verleins vienojies par startēšanu "Sauber" komandā

Verleins vienojies par startēšanu "Sauber" komandā
Paskāls Verleins
Foto: Mercedes/Hoch Zwei

"Sauber" komandas sastāvā 2017. gada F1 sezonā startēs Paskāls Verleins, kurš līdz šim pārstāvēja "Manor" krāsas, kā arī bija viens no kandidātiem uz čempiona Niko Rosbergs vietu "Mercedes" vienībā. Oficiālais paziņojums gaidāms tuvākajās dienās.

Portāla "motorsport.com" rīcībā no uzticama avota nonākusi informācija, ka "Mercedes" izdevies vienoties ar "Sauber" par Verleina iekļaušanu šveiciešu vienības sastāvā. Vēl esot jāvienojas vien par atsevišķām detaļām, bet oficiālais paziņojums varētu būt sagaidāms dažu dienu laikā.

Verleins ir "Mercedes" junioru programmas dalībnieks un pēc tam, kad par karjeras beigšanu negaidīti paziņoja Niko Rosbergs, kļuva par vienu no diviem galvenajiem kandidātiem uz šo vakanto vietu. Tikai pieredzes trūkuma dēļ viņš netika pie šīs iespējas.

Līdz ar Verleina pievienošanos "Sauber" ir diezgan skaidrs, ka par "Mercedes" pilotu gaidāmajā sezonā kļūs Valteri Botass. Tiek ziņots, ka soms redzēts viesojamies šīs komandas F1 rūpnīcā, kas ir nepārprotam zīme. Drīzumā arī Botass varētu tikt apstiprināts par "Mercedes" pilotu.

Tikmēr "Sauber" komandā vietu līdz ar to zaudējis Felipe Nasrs, kuram esot radušās problēmas ar sponsoriem. Vēl nav zināms, kas startēs "Manor" komandā, jo arī tās līdzšinējais otrais pilots Estebabs Okons šogad startēs "Force India" rindās. Tikmēr Botasa vietā "Williams" visticamāk brauks Felipe Masa, kurš pirms tam bija paziņojis par F1 karjeras beigšanu.

Jāpiemin, ka "Manor" komanda drīz varētu nonākt jauna īpašnieka rokās, bet kā galvenie kandidāti uz brīvajām vietām sastāvā tiek minēti Nasrs, no "Haas" atlaistais Estebans Gutjeress, kā arī Rio Harjanto, kurš daļu sezonas jau startēja "Manor" vienībā pērn.

Izmantotie resursi:
Autosport


, 2017-01-02 16:08, pirms 7 gadiem
Tagad jau Verleins? Pusmenèsi atpakaļ bija savādāk autor. Brīnums ka vārds Paskāls palicis. Bučas svètkos.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" gatavojas piedāvāt Verstapenam F1 vēsturē lielāko algu

Vairāki avoti vēsta, ka jau šonedēļ "Mercedes" komanda gatavojas izteikt Maksam Verstapenam piedāvājumu ar F1 vēsturē vēl nebijušu atalgojumu.
Adrians Ņūvijs. Foto: Motorsport.com

Ņūvijs pēc šīs F1 sezonas varētu pamest "Red Bull" komandu

Viena no intrigām, kas F1 aizkulisēs īpaši uzplaiksnījusi pēdējās nedēļās, ir jautājums par izcilā inženiera Adriana Ņūvija nākotni. Daudzi respektabli avoti raksta, ka pēc 19 sezonām brits pametīs "Red Bull" komandu.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.