Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pulkveža Oskara Kalpaka un Oskara Grīga piemiņas kauss ''Cross Country''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pulkveža Oskara Kalpaka un Oskara Grīga piemiņas kauss ''Cross Country''
Publicitātes foto

4. novembrī Irlavas pagasta trasē „Bišpēteri” (Tukuma novads), norisināsies Pulkveža Oskara Kalpaka un Oskara Grīga piemiņas kauss Cross Country. Sacensībās startēs – mopēdi, E1, E2, E3, Senioru, Hobiju, C, Retro, Veterānu, Kvadru open, un Kvadru 4x4 klases.

Tradicionāli rudenī, jau 12. reizi novembra sākumā tiek organizētas Pulkveža Oskara Kalpaka piemiņas kausa sacensības Cross Country. Šogad šīs sacensības būs par godu arī Oskara Grīga piemiņai, kurš nu jau devies aizsaulē un bija šī pasākuma galvenais iniciators.

Savulaik viņa teiktie vārdi – „Kamēr vēl būšu, tikmēr Kalpaka piemiņu caur motosportu saglabāsim, un domāju, ka to turpinās arī nākamās paaudzes.” Oskara Grīga vārdi ir piepildījušies, jo dēls, Gatis Grīgs turpina tēva iesākto.

''Šis būs divu Oskaru piemiņas kauss. Lielākā daļa braucēju, kuri jau piedalījušies sacensībās, ir braukuši un trasi zina. Arī šogad trasē lielu izmaiņu nebūs. Trases segums – smiltis un māls. Viena apļa garums ~ 3,8 km. Šajā trasē piedalās sportisti, kuri nebīstas dubļu un rudenīgu laikapstākļu,” saka Gatis Grīgs.

Būs ugunskurs. Visi sportisti un šī sporta veida cienītāji ir laipni gaidīti, jo sacensības, kā ierasts, norisināsies patīkamā atmosfērā. Pirmais starts plkst. 11:00!

Sacensību nolikumu lasi šeit . Sacensībām var reģistrēties Enduro Manager - Baltijas Enduro sacensību... līdz 03.11. plkst. 14:00 vai rakstīt pieteikuma e-pastu dbluma@inbox.lv.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Mīkstā (lamsf.lv/enduro)