Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ekstroms un Kristensens čempionu sacīkstēs pārstāvēs Skandināviju

Ekstroms un Kristensens čempionu sacīkstēs pārstāvēs Skandināviju
Ekstroms, Fetels, Šumahers, Kristensens pagājušajā gadā uz goda pjedestāla
Foto: AFP

Bijušais DTM čempions Matiass Ekstroms un astoņkārtējais Le Mans uzvarētājs Toms Kristensens apstiprinājuši, ka startēs šī gada Čempionu sacīkstēs.

Kā pirmie savu dalību šajā pasākumā apstiprināja Vācijas duets Mihaels Šūmahers un Seabstiens Fetels, kuri pagājušajā gadā uzvarēja Nāciju kausā. Nedaudz vēlāk savu dalību šajās sacensībās apstiprināja pašreizējais F-1 līderis Džensons Batons.

Līdz šim Ekstroms šajās sacensībās uzvarējis trīs reizes, tāpēc šogad pilots centīsies uzvarēt arī ceturto reizi. Viņš kopā ar Kristensenu šogad pārstāvēs Skandināvijas izlasi. Šī nebūs pirmā reize, kad šie sportisti brauc kopā, jo līdz šim viņi to ir darījuši jau veselas četras reizes, un 2005.gadā šis duets uzvarēja Nāciju kausā.

"Nevaram sagaidīt, kad atkal varēsim sacensties ar Mihaelu Šūmaheru un Sebastienu Fetelu, kuri pagājušajā gadā bija labāki par mums," saka Ekstroms. "Šis ir lielisks pasākums un ir patīkami tajā startēt, kur valda jautrība, atbrīvotība un profesionālisms. Ar nepacietību gaidu, kad pirmo reizi varēšu braukt šajā trasē," saka Kristensens.

Atgādināsim, ka šogad Čempionu sacīkstes notiks Ķīnas pilsētā Pekinā.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-08-26 11:24, pirms 15 gadiem
Es jau saprotu,ka čempionu sači nav F1, bet tik un tā - kāpēc tur Šūmis var mierīgi startēt,bet F1 nē?