Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brenguļu autotrase sāk gatavošanos nakts krosam

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brenguļu autotrase sāk gatavošanos nakts krosam
Foto: Autocross.lv

Neskatoties uz silta laika prognozēm Brenguļu autotrase uzsāk aktīvu gatavošanos 3. februāra vakara un nakts sacīkstei, kas būs LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas kausa trešais posms. Tāpat uz cīņu aicināti Lada RX klases braucēji.

Šobrīd prognozes sola atkusni līdz pat janvāra beigām, taču līdz ar februāra iestāšanos paredzēta sala atgriešanās. Ja šāds paredzējums realizējas, posms Brenguļu autotrasē notiks kā paredzēts. Turklāt krosa klasei paredzēta brīva riepu izvēle, kas varētu dot iespēju pirmo reizi šogad trasē redzēt mašīnas ar sporta radžu riepām.

Vēl bez folkreisa un autokrosa Brenguļu autotrase cīņās aicina arī Lada RX klases braucējus. Klases tehniskie noteikumi tie paši, kas tika izmantoti 2017. gada ziemas kausā. Savukārt braukšanas formula – kā folkreisā un krosā, kas nozīmē četras kvalifikācijas, pusfinālus (ja ir attiecīgs dalībnieku skaits) un finālu.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv