Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

1. maijā trasē "333" tiks atklāta supermoto sezona

1. maijā sporta kompleksā "333" tiks dots starts pirmajām oficiālajām supermoto sacensībām Latvijā, Baltijā un visā Austrumeiropā - Latvijas čempionātam supermoto 2014, kurā bez Latvijas braucējiem sola piedalīties arī motosportisti no kaimiņu zemēm.

Sacensības šogad solās būt īpaši baudāmas gan priekš sportistiem, gan arī priekš skatītājiem, jo Latvijas čempionāta dalību ir pieteikuši daudzi ārvalstu sportisti no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Somijas, Anglijas un ,iespējams, šajos mačos piedalīsies arī sportisti pat no Austrālijas.

Jāpiemin, ka paralēli Latvijas čempionātam šis būs pirmais posms arī Lietuvas un Igaunijas čempionātiem. Kā jau iepriekš tika publicēts, šogad ir plānotas vairākas jaunas klases, lai visiem braukt gribētājiem atrastos iespēja braukt līdzīgā konkurencē.

Un, protams, īpaši tiek gaidīti SM Street klases dalībnieki, jo ši klase pagājušajā sezonā piesaistīja lielu uzmanību un ažiotāžu. Treniņi no 14:30, finālbraucieni no 16:30. Ieeja sacensībās - bezmaksas.