Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Ziemas kausa Raibenēs'' 2.posmā Nitišam trešā vieta

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Ziemas kausa Raibenēs'' 2.posmā Nitišam trešā vieta
Foto: Dace Janova

Sestdien, 21.janvārī, ar otro posmu Madonas puses Raibenes trasē turpinājās ''Ziemas kausa Raibenēs'' izcīņas sacensības. Šoreiz dalībnieki bija pulcējušies daudz kuplākā skaitā – pavisam 53, no kuriem daudzi brauca vairākās klasēs, kopumā veicot ap 70 ieskaites braucieniem.

Viskuplākajā skaitā uz starta Raibenes trasē stājās pilnpiedziņas automašīnas, par ko prieks bija ne tikai pašiem dalībniekiem, bet arī skatītājiem.

Ieskaitē “FWD ar radzēm” ātrākais sestdien bija Agris Upītis ar Opel Corsa, otrajā vietā Juris Titovs (VW Golf) un trešajā vietā – Kristers Cimdiņš (VAZ 21083).

Tāpat kā iepriekšējā “Ziemas kausa Raibenēs”posmā, arī šoreiz ieskaitē “RWD ar radzēm” pirmo vietu izcīnīja Kalvis Tēts ar VAZ, aiz viņa Arturs Grigorjevs (Volvo 340) un Gints Lapsa (BMW 325).

“4WD ar radzēm” konkurencē par uzvarētāju kļuva Mārtiņš Ločmelis, otrajā vietā Rolands Kaucis un trešais – Didzis Vāvers, (visi ar Subaru Impreza).

Vērtējumā “FWD bez radzēm” pirmais trīs braucienu kopsummā Agris Upītis (Opel Corsa), otrā vieta Andrim Aleksejevam (VW Golf), trešais – Aivars Bajārs (VW Golf). Kalvis Tēts pirmais ieskaitē “RWD bez radzēm”, aiz sevis atstājot Māri un Kristapu Eihentālus (BMW 328).

Nopietna cīņa Raibenes trasē izvērtās 4WD automašīnām bez radzēm, un pirmais te Kārlis Nebars (Subaru Impreza), otrajā vietā – Māris Stūriška (Subaru Impreza), savukārt trešais – titulētais rallijkrosa pilots Reinis Nitišs, kurš sacensībās piedalījās ar Mitsubishi EVO.

Ātrākais “Ziemas Kausa Raibenēs” juniors, tāpat kā kausa izcīņas pirmajā posmā, bija Daniels Lielbārdis (Audi).

Open ieskaitē pirmā vieta Jurim Titovam (VW Golf), otrais Kristers Cimdiņš (VAZ 21083) un trešais šajā vērtējumā Kaspars Upans (Ford Fiesta).

Trešais Raibenes kausa izcīņas posms plānots nākamajā dienā pēc Madonas apkārtnē notiekošā minirallija sacensībām, 29.janvārī.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova