Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Wurth" Ziemas kausa otrais posms jau šonedēļ Kandavā

"Wurth" Ziemas kausa otrais posms jau šonedēļ Kandavā
Foto: go4speed.lv

Šo sestdien, 24. janvārī Kandavā tiks aizvadīts "Wurth" Ziemas kausa otrais posms. Sacensības tiks aizvadīts Kandavas Valsts Tehnikuma Auto apmācību poligona teritorijā. Lai arī posms norisināsies tajā pašā trasē, kur tika aizvadīts kausa pirmais posms, dalībniekus sagaida jauna trases konfigurācija.

„Diemžēl esam atkarīgi no laika apstākļiem un, kā jau teicām sezonas sākumā, sportistiem jārēķinās ar to, ka būs posmi gan uz tīra asfalta seguma, gan sniega un ledus. Otro posmu pārcēlām ar cerību par sniegu, kurš pagājušajā nedēļā mūs nelutināja. Šonedēļ esam priecīgi par to, ka termometra stabiņš ir nokritis zem nulles, tomēr bez kārtīgas sniega segas nav iespējams kvalitatīvi aizvadīt sacensības citās trasēs. Ceram, ka to būs iespēja izdarīt atlikušajos trīs posmos,” stāsta Kuldīgas Tehniskā Sporta Kluba (KTSK) pārstāvis, sacensību organizators Mārtiņš Lagzdiņš.

Sacensību pirmajā posmā, kas norisinājās decembra beigās, piedalījās gandrīz 100 dalībnieki un pie uzvarām tika Artis Vicinskis (pilnpiedziņas klase), Jānis Bruzinskis (pilnpiedziņas klase ar radzēm), Nelda Žentiņa (dāmu klase), Modris Žentiņš (piekšpiedziņas klase), Aivo Gailītis (priekšpiedziņas klase ar radzēm), Gundars Tīdmanis (aizmugures piedziņas klase), Māris Druva (aizmugures piedziņa ar radzēm).

Dalībnieki 24. janvāra sacensībām var reģistrēties mājaslapā Motorsport | Kuldīgas Tehniskais Sporta Klubs, kā arī sacensību rītā norises vietā, sākot no plkst. 8.30. Mājaslapā publicēts arī posma nolikums. Skatītājiem ieeja bez maksas. Kausa jaunumiem var sekot līdzi Facebook lapā „Motorsportlv”.

"Wurth" Ziemas kausā dalībniekiem būs jāaizvada pieci posmi septiņās ieskaites klasēs – RWD ar un bez radzēm, FWD ar un bez radzēm, 4WD ar un bez radzēm, kā arī dāmu klasē. Pēc noteiktas punktu sistēmas, kas tiks izcīnīti katrā posmā, tiks noteikti sezonas kausa ieguvēji.

Arī šogad tiks izcīnīts īpašais Ziemas Karaļa tituls starp visiem sportistiem. Balvu saņems sportists, kurš būs izcīnījis visvairāk uzvaras un attiecīgi saņēmis visvairāk punktu sezonas kopvērtējumā. Iepriekšējās sezonas noslēgumā šo balvu visiem par pārsteigumu izcīnīja dāmu klases līdere – Baiba Ivanovska, saņemot "Wurth" dāvāto galveno balvu. Arī šogad par Ziemas Karaļa balvu parūpēsies kausa galvenais sponsors - "Wurth".

"Wurth" Ziemas kauss 2014/2015 kalendārs

PosmsNorises datums
2. posms24. janvāris
3. posms1. februāris
4. posms14. februāris
5. posms21. februāris