Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs sezonas septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs sezonas septiņniekā
Andžejs Ļebedevs savā pirmajā pilnajā sezonā kļuva par vienu no "Lokomotīves" līderiem un par vienu no labākajiem junioriem Polijas 1. līgā.

Jaunais Latvijas spīdvejists no Daugavpils "Lokomotīves" Andžejs Ļebedevs portāla sportowefakty.pl versijā ir iekļauts Polijas 1. līgas sezonas simboliskajā septiņniekā kā viens no diviem junioriem - pirmais juniors ir 2009. un 2010. gada pasaules junioru čempions austrālietis Darsijs Vords. 17 gadus vecajam Andžejam (17 gadi viņam palika pavisam nesen - 4. novembrī) aizvadītā sezona bija pirmā pilnā sezona spīdveja sacensībās.

Andžejs Ļebedevs aizvadītajā Polijas 1. līgas klubu čempionātā piecas reizes tika iekļauts kārtas simboliskajā septiņniekā. Vēl no "Lokomotīves" šādu godu divas reizes bija izpelnījies Romāns Považnijs, bet pa vienai reizei - Maksims Bogdanovs, Jonass Kilmekorpi un Vadims Tarasenko. Visbiežāk - 13 reizes - kārtas septiņiekā tika iekļauts Vords.
Caurmērā vienā braucienā Ļebedevs atveda 1,53 punktus, bet savā mototrekā - caurmērā divus punktus braucienā (no trim iespējamajiem) un bija viens no labākajiem junioriem līgā.
Vēl starp aizvadītās sezonas "All Star 7" ir iekļauti Emīls Saifutdinovs (Bidgoščas "Polonia"), Kžištofs Bučkovskis (Grudzjoncas GTŽ), Kžištofs Jablonskis (Gņezno "Start"), Antonio Lindbeks (Ribņikas ROW), Gžegošs Valaseks (Bidgoščas "Polonia") un jau pieminētais Darsijs Vords (Gdaņskas "Lotos Wybrzeze").