Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: "Rockstar Champions Race" treniņi

Pirms septembra beigās paredzētajām sacensībām "Rockstar Champions Race" daži sportisti jau ir paspējuši aizvadīt treniņus un dalīties pirmajos iespaidos.
Vērtējums:

Jau rakstījām, ka septembra pēdējā svētdienā Biķernieku sporta bāzes stadionā notiks līdz šim vēl Latvijā nepieredzētas sacensības "Rockstar Champions Race", kurās trīs autosporta disciplīnās – autošosejā, rallijkrosā un driftā – tiks noskaidrots kura no autosporta vai motosporta zvaigznēm ir visātrākā un vislabāk neierastos apstākļos spēj savaldīt sev nepierastus sporta automobiļus. Tikai nedēļu pirms šīm Latvijas sportistiem uz skatītājiem nepazīstamajām sacensībām ir noskaidrots galējais dalībnieku sastāvs. Kopumā uz starta stāsies 19 ekipāžas, kuras pārstāvēs gan motokrosu, gan krosu, ralliju, driftu, rallijkrosu, šoseju un moto šoseju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 14:26, pirms 15 gadiem
oskars11 rakstīja: Ļoti labs picas ar bagātīgu garnējumu !! pizzafly.lv vai zvani 80007016 !! Iesaku
idiots

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 17:11, pirms 15 gadiem
Eh, uz šo pasākumu gribētos aizbraukt, jo ideja ir tiktiešām foršā!